AktiMed

Om AktiMed

AktiMed Norge er en landsdekkende helseaktør som leverer bedriftshelsetjeneste, konsepter innen trening og fysisk aktivitet, og er tjenesteleverandør av en egen skreddersydd helsetjeneste for Aker eide selskap.

AktiMed bedriftshelse leverer fleksible bedriftshelsetjenester som kan tilpasses bedriftens behov. AktiMed er ledende innenfor helsefremmende arbeidsplasser, og er i tillegg en av få bedriftshelsetjenester som er ISO 9001-sertifisert.

AktiMed tilbyr en godkjent landsdekkende bedriftshelsetjeneste med avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Egersund, Haugesund, Ryfylke og Sunnhordland. I tillegg er vi medlem av TRYGG 1 kjeden - en landsdekkende kjede av lokale, offentlig godkjente bedriftshelsetjenester - som sikrer like leveranser i hele Norge, gjennom lokal tilstedeværelse, høy tilgjengelighet og kort responstid.

Om AktiMed