Mitt valg! samling på Byfjord Skole

Sammen med Lions Stavanger og Lyse, besøkte vi i dag Byfjord Skole.

Vi i Viking vil sammen med Lions Stavanger, og vår hovedsamarbeidspartner Lyse, besøke flere barne og ungdomsskoler i Stavanger området for å prate om viktigheten av å ta de riktige valgene i oppveksten.

Årets andre samling ble avholdt på Byfjord Skole. Over 60 elever var til stede og fikk en engasjerende skoletime servert av vår kaptein Viljar Vevatne og Zlatko Tripic. Viktigheten av et inkluderende miljø, men rom for å være annerledes var tema som våre spillere tok opp med 5 klassingene. Hvorfor valgte Tripic å flytte fra familie og venner til utlandet? Hvordan valgte Vevatne å ta i mot en konkurrent på venstre backen før årets sesong? Interessante historier, som tydelig interesserte barna som var engasjerte og spørrelystne.

Vevatne kjørte igjennom en rekke samarbeidsøvelser før seansen ble avsluttet med utdeling av t-skjorter og kampbilletter levert av vår hovedsamarbeidspartner; Lyse.

Nok et vellykket arrangement ute i bydelene våre. Takk til Byfjord Skole, Lions og Lyse.

Annonse fra Obos-ligaen: