Vikings første Esportspiller

Viking fotball har i dag signert avtale med klubbens (og så vidt vi vet Eliteseriens) første Esportspiller. Alexander Helle Sivertsen aka Sledne, vil representere Viking på ulike esport arrangement og turneringer.

Alexander er en født og oppvokst her i Stavanger og som en ekte siddis, har han et hjerte for de mørkeblå. Og som de fleste 15 åringer, spiller Alexander FIFA og har vunnet en del turneringer. Nå skal han spille med flagget på brystet og delta som en ekte Vikingspiller.

- Han vil kjempe like hardt for Viking som våre spillere på gressmatten, sier Eirik W. Henningsen, daglig leder i Viking. Esport har de siste årene hatt en formidabel vekst både nasjonalt og internasjonalt med stadig flere spillere og lag. Vår ambisjon er å nå ut til et stadig større publikum, ikke minst blant barn og unge. Vi tror at denne satsningen vil skape oppmerksomhet og engasjement blant målgruppen, og er derfor veldig glade for at vi har signert Alexander.

Alexander blir å treffe i Fanzone før kamper, vi vil også invitere til en egen Vikingturneringder andre spillere får møte ham i FIFA-kamper, der planen er å finne vår neste esportspiller.

Vi ønsker Alexander velkommen på laget!

Annonse: