Viking - Sogndal. Rasmus Martinse, André Danielsen, Kristoffer Haugen og Julian Ryerson feirer 1-0 scoringen. Foto: Tore Fjermestad

Viking FK søker fulltidsansatt trener

Viking FK søker etter en ny 100%-stilling som hovedtrener på Viking FK-akademiet, i alderssegmentet 15-19 år

Stillingen som hovedtrener kan kombineres med andre oppgaver på sport i klubben. Det meste av aktiviteten rundt Viking FK-akademiet foregår på ettermiddag-/kveldstid. Helgejobbing må påregnes.

Som hovedtrener for et utviklingslag er du en viktig del av spillerutviklingsarbeidet i Viking FK. Dette er et satsingsområde med hovedfokus på utvikling av enkeltspillere. For Viking FK går veien tilbake til toppen av norsk fotball gjennom utvikling av regionale talenter.

Viking FK søker etter en fotballfaglig sterk person med gode organisatoriske evner og en trener som ønsker å jobbe med unge spillere.

Viking FK ser etter en utadvendt, selvstendig og strukturert person med god gjennomføringskraft.

Viking FK kan tilby et fotballfaglig sterkt, lærerikt, energisk og inkluderende miljø. I tillegg vil vi kunne tilby gode utviklingsmuligheter gjennom et skreddersydd trenerutviklingsprogram.

Oppgaver:

• Hovedansvar for planlegging og gjennomføring av treninger og kamper. Herunder utarbeidelse av årsplaner, periodeplaner og øktplaner.
  • Hovedansvar for utarbeidelse av utviklingsmål inn mot enkeltspillere og oppfølging av disse.

• Hovedansvar for analysearbeid inn mot laget og enkeltspillere ved bruk av Interplay-sports analyseverktøy.

• Bruk av prosessverktøy knyttet til planlegging og oppfølging av lag og enkeltspillere.

• Delta på interne trenermøter

• Delta på Viking FKs elitefotballskoler

• Delta på kretstiltak i regi av Rogaland fotballkrets og Viking FK

Kvalifikasjoner:

• Trenerutdanning: UEFA A-lisens og/eller bachelorgrad/master i idrett med fordypning i fotball, evt. annen relevant utdanning.

• Trener- og/eller spillererfaring

• Erfaring med analyseverktøy

• Erfaring fra spillerutviklingsarbeid

• Gode samarbeidsevner

• Gode lederegenskaper

• Positiv og utviklingsorientert

• Strukturert og nøyaktig

• Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter

• Evner å representere Viking FK på en positiv måte ut i regionen

• Oppdaterte IT-kunnskaper.

Lønn etter avtale.

Søkeren må bo i Stavanger eller i nærområdet.

Søknad sendes til utviklingsleder Mats Ullereng: mats@viking-fk.no

Søknadsfrist: Omgående.