Stor takk til Pål

Viking takker Pål Vestly Heigre og ønsker han lykke til i Aalesund

Torsdag 29. desember signerte Pål Vestly Heigre (21) har under en toårskontrakt for Aalesund fotballklubb.

Pål klar for Aalesund

Pål kom til Viking fra Hana il. i februar 2012. Da både Rune Almenning Jarstein og Arild Østbø var på landslagsoppdrag, fikk han sin debut som Viking-keeper mot Haugesund.

Høsten 2014 var han utlånt til Start og fikk sin tippeligadebut for sørlendingene i siste serierunde borte mot Vålerenga. TIl sesongoppkjøringen i 2015 var han tilbake i Viking-trøya og han spilte også for klubben mot Vålerenga på La Manga. Før tippeligastarten dro han på et nytt utlån, nå til Tromsø. Her spilte han 20 seriekamper i løpet av året og før han vendte tilbake igjen. Vestly Heigre skrev en to-årskontrakt for sesongene 2016-2017.

Nå er Pål klar for Aalesund og neste sesong vender han tilbake til Viking Stadion i en orange og blå  trøye.
Vi ønsker ham hjertelig velkommen tilbake!

Annonse: