Michael Ledger

Norske Eliteserien er rett rundt hjørnet. Vi er glade for å introdusere vår nye midstopper fra Sunderland, Michael Ledger.

Michael er opprinnelig fra Newcastle, men har spilt for Sunderland AFC siden en alder av syv. Michael er 20 år gammel, ambisiøs og med stor forståelse og lidenskap for spillet.

Sunderland beskriver selv midtstopperen slik:

“Michael is a methodical defender who has good positioning, consistently makes well-timed tackles and can pose a good aerial threat.”

Etter sin første uke i Viking forteller Michael at han er glad for å være i Stavanger for å ta del i laget, han ser også frem til å få nye erfaringer. Han føler seg bra og har komt godt inn i spillergruppen. Michael er klar til å spille, og forsvare klubben. Hans fysiske tilstand er ved 100%

Vi er glad for at våre visjoner for den nye sesongen er like. Michael ser virkelig frem til å spille i norsk Eliteserien og hjelpe Viking FK å jobbe seg tilbake til toppen.

I dag spiller Viking bort mot Odds Ballklubb som ikke bare vil være en stor utfordring Michael, som skal spille sin første kamp for Viking, men også en stor utfordring for hele laget.

Annonse fra Obos-ligaen: