Kruse Smith forsetter som draktsponsor

Kruse Smith resignerte sin avtale som samarbeidspartner for Viking Fotball.


Kruse Smith har en lang historie som samarbeidspartner for oss i Viking og var totalentreprenør for bygningen av Viking Stadion i sin tid – og har i etterkant vært aktive i vårt nettverk av samarbeidspartnere. De siste årene har Kruse Smith vært draktsponsor og den avtalen fortsetter nå inn i 2018 sesongen. Vi i Viking Fotball er utrolig glad for at Kruse Smith støtter oss i en historisk viktig sesong i Obos Ligaen.

”Kruse Smith er en av våre trofaste partnere som har vært med oss i en årrekke. Det er flott signal at de blir med oss nok et år. Nå bygger vi for fremtiden, og med Kruse Smith på laget er vi godt rigget,” sier Markedssjef Kjartan Salvesen.

«Vi ønsker selvsagt å være med på reisen tilbake til eliteserien, vårt verdigrunnlag er å være samspillende troverdige og ansvarlige. Gjennom de utfordringene Viking har hatt med å planlegge og rigge seg for sesongen 2018 føler vi dette er helt i tråd med vår verdier» sier Kristin Stømer Frafjord Regiondirektør i Kruse Smith Entreprenør AS.

Annonse fra Eliteserien: