G-Max Forus er Vikings klubb-butikk!

Viking har innledet et kjempespennende samarbeid med G-Max Forus, som nå er blitt klubb-butikk både for treningsprodukter og supporterprodukter.

Etter at Vikingbutikken flyttet fra Stadionparken butikksenter og inn i egne lokaler på Viking Stadion, så har ønske om å knytte til oss et eksternt salgsledd blitt en realitet.

Samarbeidet innebærer at G-Max Forus er butikken der Vikings breddeavdeling får kjøpt det Treningsutstyret de til enhver tid trenger.

I tillegg vil medlemmer og supportere også få kjøpt Viking effekter slik som drakter, skjerf, capser, T-shirts og masse mer, og selvfølgelig har G-Max det orginale drakttrykket for Eliteserien og enkelt bokstaver for treningsutstyr.

Sjekk G-Max`s nettside

Vikingbutikken som nå er å finne i administrasjonsinngangen på Viking stadion vil fortsatt ha åpent, sjekk våre åpningstider

Her vil publikum fortsatt få kjøpt sesongkort og billetter til alle våre hjemmekamper og selvfølgelig våre kjekke supportereffekter.

Annonse: