G-Max Forus er Vikings klubb-butikk!

Viking har innledet et kjempespennende samarbeid med G-Max Forus, som nå er blitt klubb-butikk både for treningsprodukter og supporterprodukter.

Etter at Vikingbutikken flyttet fra Stadionparken butikksenter og inn i egne lokaler på Viking Stadion, så har ønske om å knytte til oss et eksternt salgsledd blitt en realitet.

Samarbeidet innebærer at G-Max Forus er butikken der Vikings breddeavdeling får kjøpt det Treningsutstyret de til enhver tid trenger.

I tillegg vil medlemmer og supportere også få kjøpt Viking effekter slik som drakter, skjerf, capser, T-shirts og masse mer, og selvfølgelig har G-Max det orginale drakttrykket for Eliteserien og enkelt bokstaver for treningsutstyr.

Sjekk G-Max`s nettside

Vikingbutikken som nå er å finne i administrasjonsinngangen på Viking stadion vil fortsatt ha åpent, sjekk våre åpningstider

Her vil publikum fortsatt få kjøpt sesongkort og billetter til alle våre hjemmekamper og selvfølgelig våre kjekke supportereffekter.

Annonse fra Obos-ligaen: