Viking - Brann 0-1, Flagg før kamp

Vil din klubb bidra på en våre hjemmekamper?

Vi søker én klubb til hver hjemmekamp til å stille med ballhentere, flaggborg og maskotter.

Vi ønsker å åpne Viking Stadion opp for unge spillere i regionen til å få oppleve store øyeblikk. Vi søker til hver av våre 15 hjemmekamper en klubb til å stille med ballhentere, flaggborg (v/ innmarsj) og maskotter.

Klubben vil i utgangspunktet få inntil 80 fribilletter til kampen, utover spillerne som bidrar, og vi håper dette skal bli en fin klubbdag for de som ønsker. Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å tilby alle oppgavene til en klubb. Spillerne som bidrar som maskotter og flaggborg er ferdig med oppgavene til kampstart.

Vårt behov for kampene er:

Flaggborg:
Antall: Mellom 10 - 40 spillere.
Alder: Fra 8-10 år.
Bekledning: Klær i klubbfarger.
Oppmøte: 30 min før kampstart.

Ballhentere:
Antall: Min. 14 spillere.
Alder: Født 2005 eller tidligere.
Bekledning: Varme klær i klubbfarger.
Oppmøte: 1 time før kampstart.

Maskotter:
Antall: Maks 22 spillere.
Alder: Opp til 8 år.
Bekledning: Klubbfarger.
Oppmøte: 30 min før kampstart.

Søknadsprosess:

Velg ut 2-3 kamper deres klubb kunne vært interessert i. Kampene finner du her.

Send disse til Eirik Bjørnø - eb@viking-fk.no / 98000001 - så skal vi få kabalen til å gå opp for de fleste. Vi kjører første mann til mølla prinsippet. Ta gjerne kontakt om dere har noen spørsmål.

Vi har stor pågang, og følgende kamper er allerede booket:
Viking - Mjøndalen
Viking - Åsane
Viking - Sandnes Ulf (16. mai kamp)

Annonse fra Obos-ligaen: