På keeperskole hos Viking

Målvoktere fra hele Sør-Rogaland deltok på Vikings keeperskole Catch nylig.

Catch keeperskole. Foto: Tore Espedal

Med keepertrener Kurt Hegre som rektor, Kjetil Østbø, Pål Vestly Heigre og Tord Malde Pedersen som lærere og Rune Almenning Jarstein som mentor, stilte 21 keeperelever på keeperskolen Catch i helgen som var.

Viking arrangerte Catch for andre gang - den tredje samlingen følger alt om seks uker - og skolen ga klubben en anledning til å by på kunnskaper og bidra til keeperutviklingen i regionen.

- Keeperne kom fra hele Sør-Rogaland, fra Egersund, Figgjo, Sandnes, Nærbø, Tananger, Stavanger...Keeperutvikling er en mangelvare i klubbene, og vi er med på å styrke et keepermiljø i regionen. Når det kommer så mange landslagskeepere herfra, er det fordi det finnes et miljø av trenere og keepere. Vi ønsker også at trenerne skal være med og lære på Catch, sier initiativtaker Kurt Hegre.

- Kanskje skal vi også arrangere et trenerseminar i Viking-regi, sier han før Catch fortsetter seinere i høst.

Vikings G-14 lag går fra seier i Camp Stavanger til A-sluttspill i Norway Cup.
NC dag 3: To lag i sluttspill
Vikings 14-årige gutter og jenter er klare for A-sluttspill i Norway Cup.
QR-kode på Viking stadion
Nå trenger du kun mobilen
Slik er det mulig å kjøpe billett og motta den som såkalt QR-kode, som kan scannes ved in...
Trening hos Platinum Stars. Treningsleir i Sør-Afrika.
Program uke 31
To rekruttkamper og A-kamp mot Vålerenga.
Reporter Mini Jakobsen var spesielt interessert i Vikings kantspill.
Norway Cup dag 2
TV-kamp og seier for Jenter 2000 - og en storseier til Gutter 14 - i Norway Cup.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

NC dag 3: To lag i sluttspill

Nå trenger du kun mobilen

Program uke 31