På keeperskole hos Viking

Målvoktere fra hele Sør-Rogaland deltok på Vikings keeperskole Catch nylig.

Catch keeperskole. Foto: Tore Espedal

Med keepertrener Kurt Hegre som rektor, Kjetil Østbø, Pål Vestly Heigre og Tord Malde Pedersen som lærere og Rune Almenning Jarstein som mentor, stilte 21 keeperelever på keeperskolen Catch i helgen som var.

Viking arrangerte Catch for andre gang - den tredje samlingen følger alt om seks uker - og skolen ga klubben en anledning til å by på kunnskaper og bidra til keeperutviklingen i regionen.

- Keeperne kom fra hele Sør-Rogaland, fra Egersund, Figgjo, Sandnes, Nærbø, Tananger, Stavanger...Keeperutvikling er en mangelvare i klubbene, og vi er med på å styrke et keepermiljø i regionen. Når det kommer så mange landslagskeepere herfra, er det fordi det finnes et miljø av trenere og keepere. Vi ønsker også at trenerne skal være med og lære på Catch, sier initiativtaker Kurt Hegre.

- Kanskje skal vi også arrangere et trenerseminar i Viking-regi, sier han før Catch fortsetter seinere i høst.

Lagbilde med Jesper Lindhardsen.
Ble intervjuet av Makhtar
TV: Se Jesper Lindhardsen, som har hatt arbeidsuke i Viking, bli intervjuet av Makhtar Th...
Tusen hjerteslag
Her er den nye Viking-sangen
Tusen Hjerteslag er navnet på den nye Viking-låten. Se teksten og musikkvideoen.
Viking-Sandnes Ulf 2-2. Publikum.
Logg deg på søndag!
Nå blir det enda bedre å se fotball på stadion. Logg deg på Stadion Live-appen søndag
Viking - Molde 1-2, André Danielsen, Yann-Erik de Lanlay, Veton Berisha, Osita Chikere
- På tide å score
TV: Yann-Erik de Lanlay håper å kunne bidra med mål mot Aalesund.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Ble intervjuet av Makhtar

Her er den nye Viking-sangen

Logg deg på søndag!