På keeperskole hos Viking

Målvoktere fra hele Sør-Rogaland deltok på Vikings keeperskole Catch nylig.

Catch keeperskole. Foto: Tore Espedal

Med keepertrener Kurt Hegre som rektor, Kjetil Østbø, Pål Vestly Heigre og Tord Malde Pedersen som lærere og Rune Almenning Jarstein som mentor, stilte 21 keeperelever på keeperskolen Catch i helgen som var.

Viking arrangerte Catch for andre gang - den tredje samlingen følger alt om seks uker - og skolen ga klubben en anledning til å by på kunnskaper og bidra til keeperutviklingen i regionen.

- Keeperne kom fra hele Sør-Rogaland, fra Egersund, Figgjo, Sandnes, Nærbø, Tananger, Stavanger...Keeperutvikling er en mangelvare i klubbene, og vi er med på å styrke et keepermiljø i regionen. Når det kommer så mange landslagskeepere herfra, er det fordi det finnes et miljø av trenere og keepere. Vi ønsker også at trenerne skal være med og lære på Catch, sier initiativtaker Kurt Hegre.

- Kanskje skal vi også arrangere et trenerseminar i Viking-regi, sier han før Catch fortsetter seinere i høst.

Scoring av Vikings G16-lag.
Utviklingsavdelingen i 2015
Slik vil utviklingsavdelingen i Viking se ut i 2015.
Vidar Nisja. Viking - Tromsø 2-1.
Julequiz: Luke 19
I andre serieomgang møter vi Tromsø på Stadion. I dag serverer vi en nordfra-quiz.
Viking-Sandnes Ulf 2-2. Publikum.
Sesongkort til jul
Magne Hoseth, Karel Mets og Ian Burchnall er på plass. Bli med du også.
Magne Hoseth har alt begynt å signere trøyer.
- Skal ha forventninger, sier Hoseth
Magne Hoseth har signert sine første Viking-trøyer. Her snakker han om overgangen til sin...

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Utviklingsavdelingen i 2015