På keeperskole hos Viking

Målvoktere fra hele Sør-Rogaland deltok på Vikings keeperskole Catch nylig.

Catch keeperskole. Foto: Tore Espedal

Med keepertrener Kurt Hegre som rektor, Kjetil Østbø, Pål Vestly Heigre og Tord Malde Pedersen som lærere og Rune Almenning Jarstein som mentor, stilte 21 keeperelever på keeperskolen Catch i helgen som var.

Viking arrangerte Catch for andre gang - den tredje samlingen følger alt om seks uker - og skolen ga klubben en anledning til å by på kunnskaper og bidra til keeperutviklingen i regionen.

- Keeperne kom fra hele Sør-Rogaland, fra Egersund, Figgjo, Sandnes, Nærbø, Tananger, Stavanger...Keeperutvikling er en mangelvare i klubbene, og vi er med på å styrke et keepermiljø i regionen. Når det kommer så mange landslagskeepere herfra, er det fordi det finnes et miljø av trenere og keepere. Vi ønsker også at trenerne skal være med og lære på Catch, sier initiativtaker Kurt Hegre.

- Kanskje skal vi også arrangere et trenerseminar i Viking-regi, sier han før Catch fortsetter seinere i høst.

Aalesund-Viking. Björn Daniel Sverrisson.
Kandidat 3: Brasse-Björn
Vinn FIFA15 til PS4 eller Xbox One. Stem på årets Viking-scoring.
Anita og Jakob Håland.
"Viking til du dør"
TV Vest har møtt Anita og Jakob, to av våre mest trofaste på Viking stadion.
Viking - Stabæk 4-1, Pål Fjelde og Tomasz Sokolowski
Lykke til i Bryne, Pål!
Pål Fjelde blir Bryne-spiller.
Lillestrøm-Viking 0-1. Jón Dadi Bödvarsson.
Kandidat 2: Rundet keeper
Vinn FIFA15 til PS4 eller Xbox One. Stem på årets Viking-scoring.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Kandidat 3: Brasse-Björn