På keeperskole hos Viking

Målvoktere fra hele Sør-Rogaland deltok på Vikings keeperskole Catch nylig.

Catch keeperskole. Foto: Tore Espedal

Med keepertrener Kurt Hegre som rektor, Kjetil Østbø, Pål Vestly Heigre og Tord Malde Pedersen som lærere og Rune Almenning Jarstein som mentor, stilte 21 keeperelever på keeperskolen Catch i helgen som var.

Viking arrangerte Catch for andre gang - den tredje samlingen følger alt om seks uker - og skolen ga klubben en anledning til å by på kunnskaper og bidra til keeperutviklingen i regionen.

- Keeperne kom fra hele Sør-Rogaland, fra Egersund, Figgjo, Sandnes, Nærbø, Tananger, Stavanger...Keeperutvikling er en mangelvare i klubbene, og vi er med på å styrke et keepermiljø i regionen. Når det kommer så mange landslagskeepere herfra, er det fordi det finnes et miljø av trenere og keepere. Vi ønsker også at trenerne skal være med og lære på Catch, sier initiativtaker Kurt Hegre.

- Kanskje skal vi også arrangere et trenerseminar i Viking-regi, sier han før Catch fortsetter seinere i høst.

Viking - Sarpsborg 08 1-0, Vidar Nisja feirer sitt åttende mål denne sesongen
Internkamp: Se scoringene
TV: Fredag spilte Viking internkamp i Randaberg arena. Det endte 4-3.
Viking samarbeider med MOT.
På lag med MOT
Viking er MOTs nye ambassadørlag.
Rasmus Martinsen for G19-landslaget
Zymer og Rasmus til La Manga
Zymer Bytyqi og Rasmus Martinsen er tatt ut på G19-landslagssamling i La Manga.
Viking - Rosenborg 1-2, Håkon Skogseid feirer 1-2 målet
Lykke til i OB, Håkon!
Viking ønsker Håkon Skogseid lykke til i Odense Boldklub.

Adobe Flash-plugin påkrevd

Denne siden krever Adobe Flash-plugin. Klikk her for å laste ned nyeste versjon av Flash-plugin.

Se flere videoer

Internkamp: Se scoringene