Nok en vellykket golfturnering

Viking Invitational Charity ble gjennomført sammen med Ronald McDonald Barnefond til inntekt for Stine Sofie Senteret

Fredag 7. september var det igjen duket for den prestisjetunge Viking Invitational Charity turneringen på Sola Golfklubb. I år, som i fjor, ble det parallelt med golfturneringen arrangert fotballgolf turnering. 

Nytt av året så ble det i etterkant av turneringen arrangert auskjon til inntekt for Stine Sofie Senteret. Aksjonarius var Pål Mangor Kvammen. Etter å ha talt opp kan vi med glede overrekke 60.000,- til senteret. Makalaust.

Golfturnering:

Rent sportslig var det en turnering som bar preg av at de siste 2 timene gikk i kraftig regnvær, men været til tross ble det levert gode poengsummer.

Vant gjorde Trond Jacobsen fra Westco Miljø, og han var strålende fornøyd med resultatet.

- Dette var det beste runden jeg har spilt på 2-3 år. Kjekt å se at det holder helt inn

Topp 3:

  • 1. Trond Jacobsen - Westco Miljø

  • 2. Torbjørn Hetland - SAR

  • 3. Alexander Myhre Gjerde - SR-Bank

Fotballgolf:

Tittelforsvarer fra 2017, OBOS, fikk dessverre ikke mulighet til  stille lag i år, noe som åpnet muligheten for en annen partner til å dra i land seieren. Rekordjevnt ble det, og totalt var det kun et spark som til slutt skilte vinnerne fra lagene på delt 2. plass.

Vår ferskeste partner Presserv stilte til start med et lag fullt av lokalfotball profiler og pådrog seg med det favoritt stempelet. Men til tross for et erfarent lag, ledet av Kristian Høvring. Fikk Jarle Madland, Lars Løkling og Hjoar Falkeid kamp helt til døra av både NorEngros og Lyse. 

Seier ble det imidlertid, og vi gratulerer.

Topp 3:

  • 1. Presserv

  • 2. Lyse

  • 2. NorEngros Kjosavik

PS! Dagens fineste lagdrakter var det imidlertid Lyse som kom med. Flunkende nytt treningstøy fra Diadora gjorde at vår hovedsponsor skilte seg ut på Fotballgolfbanen.

Annonse fra Eliteserien: