Noen ganger er det kjekkest før

Det finnes et før, et under og et etter. Da Viking møtte Sandnes Ulf  borte, og en god mengde samarbeidspartnere ble med på derbyet, var det definitivt kjekkest før. Da de første partnerne møttes på SR-Bank Arena til oppvarming. Da flere sluttet seg til, Goggen spilte opp og Al Forno begynte å lempe de deiligste pizzaer der ute på Bystasjonen. Da Vikingbussen rullet opp Sandnes-gatene som for anledningen var ganske så mørkeblå. Da følget ble invitert inn i VIP-teltet til Sandnes Ulf. Da Bjarne Berntsen kom dit og sa at det nok kom til å smelle som tusan fra start. Ja, det smalt, og vi sto nokså nær da det skjedde.

Så var det hjem igjen. Så er der en ny kamp. Der er alltid en kamp, heldigvis. Og i høst alltid et arrangement for Viking-nettverket også. 

- Vi har gledet oss til høstsesongen. Til opprykksjakten og også rekken av arrangementer med partnerne våre. ONS-loungen denne uka, Viking Invitational Charity med golf og fotballgolf, den tradisjonsrike Fibercupen, Oktoberfesten, familiedagen på Rogaland Teater og selvsagt studieturen, til Valencia, sier Eirik Bjørnø.

Annonse fra Eliteserien: