Enda en ny draktsponsor klar

Wellit tar plass på den nye Viking-drakten

Viking og Wellit har inngått en toårsavtale som innebærer at Wellit-logoen blir å finne både på drakten og SR-Bank Arena.

Jan Inge Pedersen, Wellits CEO, sier at det er en spennende tid for dem å inngå et samarbeid med Viking på. Og med de mørkeblå tilbake i Eliteserien igjen og Wellits stor ambisjoner for de kommende årene, ligger det muligheter i horisonten for begge parter.  

– At vår logo skal pryde både Viking-drakten og SR-Bank Arena, vil øke synligheten i markedet vårt. Nå håper vi bare at spillerne scorer masse mål og serverer lagets trofaste fans mange store øyeblikk fremover, sier Pedersen.

Markedssjef i Viking, Kjartan Salvesen, gleder seg over at enda en av naboene i Jåttåvågen blir med som samarbeidspartner, og ser frem til å få Wellit inn i nettverket.

Wellit tar plassen AkerBP hadde på drakten i fjor. Oljeoperatøren fortsetter likevel samarbeidet med Viking.

Om Wellit

Wellit utvikler innovativ logistikk-software for olje- og gassindustrien. Deres software, WELS, kobler 
ressursbruk (utstyr, personell, materialer, transport) til de faktiske ressursbehovene hos olje- og gassoperatører. Resultat: Transporttid og ressursbruk minimeres. Oversikt, sikkerhet og planleggingshorisont økes. WELS reduserer kundens driftskostnader – i tillegg til å redusere 
industriens karbonavtrykk.

I dag er Wellit det raskest voksende logistikksoftware-selskapet innen olje og gass globalt. Blant kundene som bruker WELS finner man samtlige operatører på norsk 
sokkel, samt globale aktører som BP, ConocoPhillips, Equinor, Shell, Repsol, Total, AkerBP og Schlumberger. 

Annonse fra Eliteserien: