Bouvet går inn som draktsponsor

Konsulentselskapet tar steget opp.

Vi er en gjeng med flinke folk som jobber i små og store prosjekt på tvers av fagområder, forretningsprosesser og teknologi.

Slik presenterer Vikings ferskeste draktsponsor seg på sine egne hjemmesider.

Ny nabo

– Viking er en viktig og synlig aktør i regionen, som bygger stein på stein. Og det er slik vi bygger Bouvet også.

Det sier Bjarte Gudmundsen, regionleder i Bouvet, som nylig skrev under en avtale som gjør at selskapets logo blir å se på ryggen til den mørkeblå drakten de kommende tre årene.

– Vi kjenner oss veldig godt igjen i tankesettet i klubben i dag, og derfor er vi med på lang sikt, sier han.

Bouvet flyttet i fjor ned til Jåttåvågen, og ser nå rett bort på SR-Bank Arena. Gudmundsen mener det betyr mye å ha en tett og god dialog med naboene, og han skryter også av jobben som gjøres i Viking og sier det ikke er tvil om at klubben kommer til å vinne noe på sikt.

Bouvet var med på reisen som tok oss opp til Eliteserien i fjor, og nå vil de altså ha mer.

– Vi fikk en fin anledning i fjor til å være med på veien tilbake. Og når Viking tok et steg opp, ønsket Bouvet også å ta et steg, sier Gudmundsen.

– Hjelper oss til å bli bedre

Salgssjef i Viking, Børge Moi Nilsen, sier at måten Bouvet tenker på er midt i blinken for klubben og at de er heldige som har fått dem både som samarbeidspartner og nabo i Jåttåvågen.

– Viking er kjempefornøyde med samarbeidet med Bouvet de seneste årene, og liker at de utfordrer oss og hjelper oss til å bli bedre, sier han.

Bouvet er som nevnt allerede en del av klubbens samarbeidsnettverk, men tar i år altså steget opp som draktsponsor.

Bjarte sitter forøvrig også i sponsorrådet.

Båttur

Børge Moi Nilsen har tidligere fortalt om sin fascinasjon for store seilskuter, og i sommer skal han endelig få gjennomføre en drøm han har hatt i årevis.

For sammen med Bouvet har Viking leid selveste Statsraad Lehmkuhl, og til sommeren blir det tur. Her loves det reker, krabbe, trekkspill og god stemning.

– Det vil være 120 mann som får lov til å være mannskap og som skal seile fra Bergen og overnatte om bord. Så skal vi være  mann som går om bord i Vågen, hvor vi skal videre inn i Ryfylke og ha det kjempekjekt sammen, forteller Moi Nilsen.

Viking gleder seg til både båttur og det videre samarbeidet med Bouvet.

Om Bouvet:

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Bouvet er notert på Oslo Børs.

Bouvet består av til sammen over 1350 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger, matematikere og antropologer som bistår bedrifter og samfunnsaktører i alle bransjer.

Sammen leverer de løsninger som bidrar til stabil energiforsyning, en mer effektiv offentlig sektor, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen. Og mye mer.

Annonse fra Eliteserien: