160 partnere klare for ny sesong

Gode nyheter på rekke og rad før hjemmestarten og navnedåp.

Viking-familien er stor. Det er de 11 som tirsdag skal ut på et vårgrønt kunstgras – og det er hele troppen, alle A-spillerne som i dag har dobbel økt med trening og i tillegg et møte med videoanalyse, alt for å stå best mulig rustet foran kampen mot Mjøndalen. Det er alle tilhengerne i en stor region. Det er de 1000 medlemmene. Og det er samarbeidspartnerne, et nettverk med blå hjerter og stor lojalitet.

Nå er det flere av dem enn kanskje noen gang – nesten 160 selskaper og bedrifter. Hele 120 samarbeidspartnere stilte på dagens frokost på Stadion. Det er mange år siden så mange forsynte seg av brød, egg og kaffe i Store Øyeblikk. Mange av partnerne har vært med i en årrekke. Andre, og dem er det flere av, er tilbake igjen etter en pause. Det er noen nye nasjonale partnere. Og en solid samling bedrifter med lokal forankring og forretningsdrift.  Mangfoldet er stort.

Men det er fortsatt plass til flere. Og det er fremdeles halvannen losje ledig – samt en svinglosje, Store Stå, med plass for et større antall gjester.

Tirsdag er det kamp, mot en klubb som går til playoff for eliteserien i år etter år. Avspark er klokken 19. Da er det entré gjennom konferanseinngang 1. Det er pusset opp i restauranten i 3. etasje med nye tepper. Det er jobbet med å utvikle mattilbudet. Og det er altså bare å si velkommen og vel bekomme til en hjemmeåpning der Stadion også skal gis et nytt navn.

I mellomtiden er det grunn til å notere seg et par nyheter.

-       Vikings vei til toppen av norsk fotball går gjennom utvikling av regionens talenter. Vi har et behov for å få et godt og konstruktivt samarbeid med naboklubbene våre og vi er opptatt av omdømmet vårt. Dette jobber vi intenst med. Vi har hatt møter med en rekke klubber den siste tiden om hvordan vi skal samarbeide, og vi skal fortsette med den dialogen, fortalte daglig leder Eirik W. Henningsen på partner-frokosten.

Så fortsatte han:

-       Vi har vært lenge i rød sone økonomisk, og med det underlagt NFF og en handlingsplan. Nå  kan vi fortelle at vi nylig fikk melding om at vi er ute av rød sone - vi er  i gul. Det har lenge vært et stort mål. Men bli med og hjelp oss på veien videre til å få folk på Stadion, få folk på kamp. Så skal vi etter hvert ut av gul sone også. 

Tekst og foto: Impress Publisering

Annonse fra Eliteserien: