Viking - Sandnes Ulf, SR-Bank Arena. Foto: Sander Selsvik Jacobsen

Bortesupportere

Her er nyttig informasjon til deg som skal være bortesupporter på SR-Bank Arena

Ankomst

Adresse: Jåttåvågeveien 11A, 4020 Stavanger

Reis kollektivt:

Vi anbefaler alle som kan å reise kollektivt til kamp. Det er både buss- og togstopp like ved Stadion, og gode forbindelser til både Stavanger og Sandnes.

Toget bruker mindre enn ti minutter til Jåttåvågen fra både Stavanger- og Sandnes sentrum.

Sjekk togtider her: https://go-aheadnordic.no/

For buss anbefaler vi å bruke Kolumbus' reiseplanlegger: https://www.kolumbus.no/reiseplanlegger/

Med bil

Så vet vi også godt at kollektivtilbudet ikke er like godt overalt og at denne reismåten heller ikke passer for alle. På kampdag er det begrensede parkeringsmuligheter nede ved Stadion. Men både ved Jåttå videregående skole og Jåtten skole like ved er det mulig å stå mot betaling.

Billettsalg
Eget billettutsalg i porten til bortetribunen, men vi anbefaler alle å løse billett før de kommer til arenaen.

Billetter kan kjøpes her!

Inngang
Inngang 3 benyttes for bortesupportere.

Bortesupportere

Tilgang supporterbusser
Supporterbussene kan slippe av og plukke opp passasjerer ved inngangen til bortefeltet. Ved behov for parkering, kan dette ordnes etter avtale med Sikkerhetsansvarlig (kontaktinfo nederst).

Det vil ikke være tilgang til bussene under kamp.

Inne på arenaen

Mat/drikke
På SR-Bank Arena finnes kiosk med variert utvalgt tilknyttet bortetribunen. Kioskene er driftet av Go2Arena.

SR-Bank Arena er kontantfri arena, så det er ikke mulig å benytte kontanter i kiosk eller ved kjøp av billett.

Bannere
Det er ikke lov å henge bannere som tildekker våre reklameskilter. Det er satt opp eget opphengsgjerde for bannere.

Supporterutstyr på hjemmetribunen
Vi oppfordrer alle som sitter med skjerf, drakt eller luer fra bortelaget til å flytte inn på bortetribunen.

Røyking
SR-Bank Arena er en røykfri arena – vi ber alle respektere røykeforbudet på tribunen.

Leder for Privatmarked i Viking Fotball:
Eirik Bjørnø
Mob: 98 00 00 01