BORTESUPPORTER

Her er nyttig informasjon til deg som skal være bortesupporter på SR-Bank Arena

BORTESUPPORTERE

Ankomst
Adresse: Jåttåvågevein 11A, 4020 Stavanger

Bortesupportere

Parkering for busser og privatbiler:
Det er begrenset parkering på SR-Bank Arena. Så vi anbefaler offentlig transport.

Offentlig transport:
Vi anbefaler å ta toget til Arenaen. Det er avgang fra både Stavanger og Sandnes.
Rutetider finner du her: https://www.nsb.no/kjop

Av og påstigning er: Jåttåvågen Stasjon.

Billettsalg
Eget billettutsalg i porten til bortetribunen, men vi anbefaler alle å løse billett før de kommer til arenaen.

Billetter kan kjøpes her!

Inngang
Inngang 3 benyttes for bortesupportere.

Tilgang supporterbusser
Supporterbussene kan slippe av passasjerer ved inngangen til bortfeltet. Det er ikke designert parkering til supporterbusser.

Mat/drikke
På SR-Bank Arena finnes kiosk med variert utvalgt tilknyttet bortetribunen. Kioskene er driftet av Go2Arena.
SR-Bank Arena er kontantfri arena, så det er ikke mulig å benytte kontanter i kiosk eller ved kjøp av billett.

Bannere
Det er ikke lov å henge bannere som tildekker våre reklameskilter. Det er satt opp eget opphengsgjerde for bannere.

Supporterutstyr på hjemmetribunen
Vi oppfordrer alle som sitter med skjerf, drakt eller luer fra bortelaget til å flytte inn på bortetribunen.

Røyking
SR-Bank Arena er en røykfri arena – vi ber alle respektere røykeforbudet på tribunen.

Kontaktpersoner:

Leder for Privatmarked i Viking Fotball:
Eirik Bjørnø
Mob: 98000001