Me bryr oss

Viking Fotball handler om mye mer en bare fotball. Her kan du se hvilke initiativer klubben er involvert i.

Viking er mer enn bare et fotballag, og klubbens engasjement går langt utover det å bare jakte tre poeng i Eliteserien. Det å ta en del i samfunnsansvaret i regionen er en viktig del av Vikings overordnede strategi. Det er klubbens plikt å gi noe tilbake til storsamfunnet.

Gatelaget:

Viking gatelag

Fibercupen

En av landets største sponsorturneringer i fotball arrangeres hvert år i samarbeid med Lyse. Turneringen har fokus på relasjoner, fotballglede og lagbygging. I tillegg samles det hvert år inn en betydelig sum til ulike veldedige formål. I 2019 fikk Kreftomsorg Rogaland en sjekk på 550 000 kroner.

Fibercupen arrangeres i Randaberg Arena, men finalen spilles på SR-Bank Arena. Årlig samles om lag 650 spillere fordelt på 64 lag for å knive om det etter hvert så jeve troféet.

Fibercup-general Bjørn Ketil Birkeland og Vikings Eirik Bjørnø deler ut sjekken til Kreftomsorg Rogaland, her representert av Inger Marie Farbrot og Ida Usken.

Mitt valg!

Skolebesøk
I samarbeid med Lions Stavanger drar Viking på skolebesøk rundt om i regionen. Der forteller de blant annet om valgene de har tatt for å kommer dit de er i dag. Temaene varierer mellom alkohol, røyking, mobbing, vold og press fra venner, og håpet er at klubbens utsendte skal kunne bidra med innspill slik at de unger er bedre rustet til å ta viktige valg i avgjørende øyeblikk.

Losjen
På SR-Bank Arena finnes de en egen Mitt valg!-losje. En møteplass hvor Lions ønkser å invitere organisasjoner og lag som jobber med barn og unge med utfordringer i hverdagen. I Mitt valg!-losjen er målet å gi disse et pusterom og en hyggelig opplevelse.

Foreninger og lag som kunne tenke seg å være med i losjen oppfordres til å sende mail til [email protected]