Zlatko Tripic valgte Viking

Vi ble i dag enig med Zlatko Tripic om en 2 års avtale.

Viking signerte i dag en avtale som gjør med Zlatko Tripić til Viking spiller de neste 2 årene. Tripić kommer til oss fra Sheriff Tiraspol, etter å ha spilt for bla. Molde og Start tidligere i karrieren.

- Vi kunne ikke vært mer fornøyd med denne signeringen. Zlatko trente litt med oss i vinter og vi var tydelig på at dette var noe vi ønsket å få til sammen om han var klar. Vi har vært tålmodige og gitt han tid til å vurdere alternativene sine. Derfor var det enda gledeligere at han valgte oss, sier Bjarne Berntsen om Tripić.

Tripić selv er utrolig motivert for utfordringen som venter i Viking, og er klar til å gå foran i kampen om opprykk:
- Etter å ha pratet med trenerteamet under treningene i vinter ble jeg overbevist om at jeg kan utvikle meg som spiller her i Viking. Nå handler alt om å styrke sjansene for opprykk og jeg er veldig motivert til å ta fatt på oppgaven.

Konturene av årets Viking tropp begynner nå å ta form, og Berntsen tror Tripić vil påvirke troppen i positiv retning umiddelbart.
- Zlatko virker motivert, og med erfaring fra utlandet de siste årene, tror jeg han vil heve nivået på treningene fra dag en. Nå gleder vi oss til kamp mot Sandnes Ulf.

Om Tripic

  • Alder: 25 år

  • Tidl klubber: Egersund, Molde, Start, Greuther Fürth & Sheriff Tiraspol

  • 8 Europa Leauge kamper

Annonse fra Eliteserien: