Tore André Sørås klar for Viking

Etter et svært vellykket prøvespill forrige uke er det vår glede å annonsere at Tore André er ny Viking-spiller. Kontrakten går ut 2020.

- Han har et veldig stort potensial, sier Bård Wiggen om det nyeste tilskuddet til Viking.  Sportssjefen er ekstremt fornøyd med at det gikk i orden.

Bård og det sportslige apparatet her i Jåttå har primært jobbet med det å få inn spillere mellom 23 og 29 år for å dekke det aldersmessige gapet som har vært i klubben, men når Sørås var tilgjengelig og ønsket seg til klubben ble det en no-brainer. Spesielt etter prøvespillet forrige uke, der han virkelig fikk gjort et bra inntrykk på et høyere nivå enn det han har vært vant til.

- Tore André er en veldig spennende spiller, og fysikken taler definitivt til hans fordel, fortsetter Bård. Han utelukker ikke at Sørås kan komme inn og gjøre jobben for a-laget allerede nå.

Tore André kommer fra Follo, der han i likhet med sin lagkamerater ble fristilt som følge av klubbens prekære økonomiske situasjon. I sin første seniorsesong for klubben ble han kåret til årets spiller.

Han har hatt interesse fra andre klubber, men endte opp med å bytte ut Follos lyseblå til fordel for den vakrere mørkeblå.

- Det var en kombinasjon som gjorde at jeg valgte Viking. Klubben satser på unge spillere, de bygger et nytt lag, og jeg har et godt inntrykk av alt rundt her, sier lysluggen til oss.

Tore André er klar for å kjempe med nebb og klør for at Viking skal unngå nedrykk. 19-åringen er 189 høy, men har gjort seg bemerket med mer enn bare fysikk på treningsfeltet. Han sier selv at dette bare er en del av spillet sitt.

- Jeg har et godt driv, og ser på meg selv som en spillende spiller, sier han til oss.

Den høyreiste midtbanespilleren spilte 40 kamper for Follos a-lag, og noterte for seg to scoringer.

Neste hjemmekamp for Viking er mot Lillestrøm 6. august. Der kan vi allerede friste med potensielle hjemmedebuter for Tommy Høiland, Fredrik Torsteinbø og Sime Gregov. Nå kan du fort få se en unggutt fra Follo der også. Billetter kjøpes her.

Annonse fra Eliteserien: