Lillestrøm borte. Foto: NTB scanpix

Supporterinfo: Sarpsborg borte

Etter en augustmåned full av hjemmekamper, er det omsider tid for å spille på utebane igjen. Her er litt informasjon til de av dere som vurderer å ta turen til Østfold. (Foto: NTB Scanpix)

Sarpsborg 08 - Viking
Sarpsborg stadion (Haftor Joenssonsgate 19, 1705 Sarpsborg)
Søndag 1. september
Avspark klokken 18.00
 

Viking har hatt svært godt støtte på bortekampene denne sesongen, og det å ha fansen i ryggen betyr enormt mye for spillerne. Denne gang tar jakten på poeng oss østover, hvor et lag vi møtte for kun to uker siden venter. 

Både VikingHordene og Viking Oslo vil være representert på bortefeltet. Og det er helt sikkert flere som har planer om å få med seg oppgjøret mot Sarpsborg 08 – kanskje i kombinasjon med en liten "Harrytur" – så her følger litt nyttig og mindre nyttig informasjon.

Tar man utgangspunkt i Jåttåvågen, vil en kjøretur til Sarpsborg ta omkring åtte timer. Altså, starter du før klokken 10 på søndag, rekker du avspark.

Svenskegrensen er mindre enn en halvtime unna, skulle billig bacon, smågodt og snus, eller bare litt generell shopping, være fristende.

Ønsker du å kjøre tog, rekker du kampen om du setter deg på det som drar fra Byterminalen 06.47 søndag. Da vil du være fremme i Sarpsborg, ferdig uthvilt, rundt klokken 16.30.

Hjemover går det tog klokken 20.26, noe som er helt perfekt med tanke på at kampen mest sannsynlig slutter litt før klokken 20 og det tar ca. 20 minutter å gå fra stadion til togstasjonen. Det beste av alt er at toget er fremme i Stavanger klokken 07.20 mandag morgen, akkurat tidsnok til at du kommer deg på jobb eller skole!

Det er flere med tilholdssted i hovedstadsregionen som drar med toget fra Oslo S kl. 12.01. Sjekk Viking Oslos Facebook-arrangement for mer info, eller se etter folk i mørkeblått på perongen, om du ønsker å hive deg med. Den togturen tar i underkant av halvannen time.

Bruk gjerne Facebook til å planlegge med andre som drar bortover.

VikingHordenes FB-arrangement: Sarpsborg borte
Viking Oslos FB-arrangement: Sarpsborg 0 - 8 Viking
 

Møtested før kampen blir O`Learys i Sankt Marie gate 121. Derfra og til stadion tar det ti minutter å gå. Felt D er for bortesupportere, og billetter får du kjøpt på stadion.

God tur!

Annonse fra Eliteserien: