Supporterinfo: Mjøndalen borte

Søndag drar Viking til Buskerud og Nedre Eiker for å møte Mjøndalen. Her er litt informasjon til dere som har planer om å ta turen. (Foto: Fredrik Hagen / NTB Scanpix)

Consto Arena (Solløsgata 19, 3050 Mjøndalen)
Mjøndalen - Viking
Søndag 30. juni
Avspark klokken 18.00

 

Viking opplever en enorm støtte fra supporterne om dagen. På SR-Bank Arena blir det stadig flere på supporterfeltet, og stemningen som skapes på Felt O for tiden bidrar til å lage en fantastisk ramme rundt hjemmekampene og betyr mye for laget.

Publikumssnittet, som så langt er tett på 11 000 og svært gledelig, er én ting. Men det er like kjekt å se at utviklingen går i en positiv retning blant de mest aktive av klubbens supportere. 

– Fansen vår og støtten de gir er helt magisk, både hjemme og borte, sier assistenttrener Morten Jensen.

For også på bortebane har det vært godt oppmøte og storartet støtte så langt i eliteseriecomebacket, og tendensen vi så i OBOS-ligaen med stadig flere bortesupportere, ser ut til å vedvare. På Åråsen var det over 300 til stede på bortefeltet, og mot Sandnes var vel i hvert fall halvparten av tilskuerne på stadion mørkeblå.

Søndag går turen til Mjøndalen, hvor hele den ene kortsiden ble fylt opp av Viking-supportere i fjor. Det var noe som viste godt igjen.

– Den støtten vi hadde borte mot Mjøndalen i fjor var sinnsyk, sier Jensen og fortsetter:

– Greier vi å mobilisere noe lignende vil det bety mye for guttene våre, som skal ut i en tøff og særdeles viktig bortekamp.

Det spørs om det blir like mange denne gang, men det er flere som har tenkt seg bortover. Både Vikinghordene og Viking Oslo stiller, og under finner du linker til deres Facebook-arrangement.

Viking ligger for tiden på 7. plass med 17 poeng. Mjøndalen, som rykket opp etter å ha havnet på plassen bak Viking i fjor, ligger på 14. plass med 11 poeng. Begge lag spilte cupkamp onsdag, og begge gikk videre til kvartfinalen. Viking slo som kjent Stabæk 5-2, mens Mjøndalen slo Kongsvinger 3-0 borte.

Info 

Vikinghordenes FB-arrangement: Mjøndalen borte
Viking Oslos FB-arrangement: Mjøndalen - Viking
 

Fra Østlandet tar folk buss bortover kl. 12.00, 14.00 og 16.00.

Møtested før kamp blir Olsen på Hjørnet, som åpner klokken 13.00.

Olsen på Hjørnet
Stasjonsgata 2
3050 Mjøndalen
 
Billetter til kampen finner du her
Voksne: 220,-
Barn: 120,-
Honnør: 120,-
 

Hvis du ikke greier å bestemme deg for om du skal dra, kan muligens klippet under hjelpe deg på vei.


Mest Lest

Annonse fra Eliteserien: