Supporterinfo: Brann borte

Det er duket for årets siste seriekamp. Her er litt info til dere som vurderer en tur til Bergen 1. desember.

Brann - Viking
Brann stadion (Kniksens Plass 1, 5063 Bergen)
Søndag 1. desember
Avspark klokken 18.00
 

Vestlandsderby

En strålende sesong er ved veis ende, og kun én kamp gjenstår før Eliteserien 2019 kan kalles historie.

Med mindre ting går fryktelig galt, i form av et stortap i Bergen, samtidig som Kristiansund vinner med et par mål over nedrykkstruede og desperate Strømsgodset, har Viking allerede sikret seg 5. plassen. Noe som må sies å være mer enn godkjent.

Fire poeng bak på tabellen ligger Brann. Bergenserne har hatt en middels sesong og gikk på et leit 0-6-tap i Drammen forrige runde. Derfor er de helt sikkert revansjelystne på søndag, særlig hvis man også legger oppgjøret i Stavanger til grunn. En kamp Viking vant 2-1 og som Brann følte seg snytt for det meste i.

Det er meldt om over 13 000 solgte billetter, så det blir en herlig ramme rundt Vestlandsderbyet. Forhåpentligvis ser vi også noen mørkeblå på tribunen.

Fantastisk støtte

Støtten på bortebane har vært helt enorm i år. Om man har spilt i Tromsø eller på Sandnes, i Oslo eller Ålesund, så har det vært en solid gjeng som har stilt opp på hver kamp. Dette setter klubben, og ikke minst spillere og alle andre som er rundt laget, stor pris på. Og at det gir spillerne ekstra energi å løpe ut foran så mange av sine egne, er det ingen tvil om.

Selv om cupfinalen nærmer seg og folk må spare både penger og "poeng" i heimen for å få reise til Oslo neste helg, håper vi – og tror vi – at i hvert fall noen blir å finne på bortefeltet på Brann stadion søndag. 

Til alle som har reist land og strand denne sesongen, og til dere som stiller opp på søndag: Tusen takk!

Slik kommer du deg på kamp

Har du planer om å kjøre bil oppover må du regne om lag fem timer. Følg E39 helt frem til Nesttun, derfra tar du Fv 582 mot Bergen før du svinger av mot stadion. Mange har en GPS i bilen, så det enkleste er å plotte inn Kniksens Plass 1, 5063 Bergen. Eventuelt kan du sjekke Google maps.

Når det kommer til parkering ved stadion, finnes det info om dette på Branns hjemmesider 

Et par ferjer må man selvsagt ta for å komme seg frem. Her finner du rutetider for strekningen Mortavika - Arsvågen

Her finner du rutetider for strekningen Halhjelm - Sandvikvåg

Et fint alternativ oppover kan også være Kystbussen. Den går fra Stavanger klokken 09.15 søndag. Da vil du være fremme i Bergen ca. 14.35.

Hjemover finnes det alternativ både 20.05 og 21.50.

For rutetider og mer info, sjekk Kystbussen sine nettsider ved å klikke deg inn her.

Man kan også ta Fjordline til Bergen. Da reiser man fra Tananger klokken 07.00 søndag og er fremme ca. 12.30. Dette er et relativt billig alternativ, da man kan få enveisbillett til bare 190 kroner. Hjemover går det ikke båt før mandagen.

For mer info om Fjordline som alternativ, klikk deg inn her.

Billetter

På Brann stadion er det inngang 5 og felt A og B på Fjordkraft-tribunen som gjelder for bortesupportere. Billetter kan enten kjøpes på stadion, eller ved å klikke seg inn her.

God tur, og kjør forsiktig!

Annonse fra Eliteserien: