Supporterfeltet vokser

De siste to sesongene har støtten fra Felt O vært enestående, og feltet vokser for hver eneste kamp. Det er en utvikling som er utrolig gledelig å se for alle som er glad i de mørkeblå.

– Sjeldent har det vært så gøy som det er i supportermiljøet til Viking nå. Stemning er god imellom alle involverte, og feltet vokser for hver eneste kamp, sier leder i Vikinghordene Roar Åkerlund.

– Jeg tror folk rundt oss legger merke til Felt O både på hjemme- og bortekamp, og derfor får lyst å være med oss på kamp, fortsetter Åkerlund.

Felt O er fellesbetegnelsen på de syngende supporterne våre – uavhengig om de er medlem av Hordene eller ikke.


 

350 på bortekamp

På Åråsen forrige søndag var det over 300 mennesker tilstede på bortefeltet. Flere av dem tilreisende fra Stavanger, samt en gjeng fra den østlandsbaserte supporteklubben Viking Oslo. Åkerlund synes det er gledelig at bortekampene er så godt besøkt som de er, og ikke minst at de fleste på bortefeltet synger og er engasjerte.

– Vi er samlet om kjærligheten til Viking, og det vi opplevde før, under og etter kamp på Åråsen var helt unikt. At så mange tar turen fra Stavanger er fantastisk, sier han.

Viking gir tilbake

Den voksende interessen i vårt syngdende supportermiljø er noe vi i Viking ønsker å støtte opp under. Derfor velger vi å gi hele billettinntekten fra supporterfeltet på cup-kampen mot Stabæk tilbake til Felt O i form av støtte til en bortekamp til høsten.

Åkerlund hyller initiativet.

– Dette er en helt makalaus idé. Dette viser at Viking er glad for utviklingen, og at vi kan mobilisere til kampene mot f.eks. Haugesund og Brann til høsten.

Billettene på supporterfeltet koster 100,- til kampen, som altså går tilbake til supporterne våre, og kan kjøpes HER!

Alle er velkomne

– På Felt O er alle velkomne. Sitter man på tribunen og tenker at der har jeg lyst å stå, så er det bare å komme bort. Vi har plass til alle, avslutter Åkerlund.

Ønsker man å melde seg inn i Hordene kan man gjøre det HER!

Medlemmer får rabatterte priser på bortekamper, den offisielle Hordene-drakten og informasjon rundt hva som skjer igjennom sesongen. 

Annonse fra Eliteserien: