Spennende fotballhelg i vente på SR-Bank Arena

Både opprykksdrama og cupfinalejakt står på menyen når flere av klubbens lag skal i aksjon den kommende helgen.

Selv om Bjarne Berntsens gutter har spillefri mens det norske herrelandslaget jager en plass i neste års EM-sluttspill, er det nok av godbiter å kose seg med på SR-Bank Arena førstkommende lørdag og søndag.

Sjekk bare denne menyen:

1️⃣ Lørdag kl. 15

Først ut er herrenes rekruttlag. De møter Donn fra Kristiansand i tredje siste serierunde. Opprykket i denne avdelingen av tredjedivisjon har allerede Fløy-Flekkerøy sikret seg. Men Viking 2 kjemper med Mandalskameratene om andreplassen.

Dette er en fin anledning til å få sett flere av de unge, fremadstormende spillerne i klubben. En og annen A-lagsspiller dukker nok også opp.

2️⃣ Søndag kl. 14

Helge Aune og Egil Østenstad leder laget sitt ut til siste serierunde når Vikings kvinnelag tar imot Arna-Bjørnar 2. De mørkeblå ligger før kampen på andreplass, kun to poeng bak erkerival Bryne, i 2. divisjon avdeling 4. Med andre ord kan det bli opprykk skulle Viking vinne samtidig som Bryne taper borte mot Haugar.

Her snakker vi nervepirrende søndagsettermiddag. Med en potensiell opprykksfest i potten.

Saken fortsetter under bildet

Lagbilde
Her har Viking nettopp slått Fyllingsdalen 4-1, og med det sørget for at det blir spenning helt inn i kampen om opprykk.

3️⃣ Søndag kl. 18

Sist ut er G16-laget – som er først ut av klubbens fire semifinalelag.

De møter Sarpsborg 08 til siste hinder før en eventuell NM-finale, etter å ha slått ut Lillestrøm i kvartfinalen.

I lagets to siste kamper i nasjonalt sluttspill har Vålerenga og Stabæk blitt slått til sammen 12-1. Så formen er det ingenting å si på.

Vel møtt til en fantastisk fotballhelg på SR-Bank Arena!

Neste hjemmekamp:
Billetter finner du her