Speaker betaler intern "idiotbot" til Thorstvedt

Kristian Thorstvedt postet etter seieren mot gamleklubben Stabæk en video på sosiale medier hvor han sang med til strofen "Eg kan tella te fem" fra Mods-låten "Meg må du hilsa på"

Du vet, den sangen som spilles på stadion når Viking scorer mål nummer fem i hjemmekamper.

Skjermbilde 2019-06-27 kl. 14.55.45

 

Vidoen har fått 33000 visninger allerede, men botsjef i Viking, Zymer Bytyqi, var raskt på pletten i kommentarfeltet på Twitter, og krevde inn en såkalt "idiotbot", som går til spillere som ikke oppfører seg helt A4 i offentligheten.

 

Stadion-speaker Øyvind Jacobsen tok umiddelbart affære, og ba Bytyqi sende regningen til ham, all den tid han følte seg delvis ansvarlig etter å ha spilt låten på høyttaleranlegget etter scoringen til Tommy Høiland.

 

– Dette er nydelig meldt av Thorstvedt. Slikt må vi ha ha mer av. I tillegg tjener Viking-spillerne tydeligvis så dårlig nå at jeg faktisk har råd til det, sånn dømt ut fra størrelsen på boten, sier Jacobsen, som i sin tid ble tipset av statssekretær Atle Simonsen om å spille låten første gang da Viking scoret 5-2 hjemme mot Sandnes Ulf 16.mai i fjor.

D-D1iwmWsAEGis-

- Nå er det et krav at vi spiller den strofen. Jeg får drøssevis av meldinger på telefonen straks Viking scorer sitt fjerde mål med beskjed om å huske "Eg kan tella te fem". Det er herlig, sier Jacobsen.

 

Speakeren er ellers fornøyd med responsen fra publikum også etter andre Viking-scoringer, men stusser på at klubbens supportere er noe vel pliktoppfyllende.

 

– Når jeg spør publikum om stillingen skal de svare rett antall mål på Viking, men tradisjonen andre plasser er at det alltid svares "null" på motstander. Her i byen er det mange som roper det faktiske antallet mål. Det er jo forsåvidt hyggelig, men det bryter noe med tradisjonen andre steder, sier Jacobsen og gliser.

Annonse fra Eliteserien: