Thomas Pereira i La Manga. Foto: Tore Espedal

Slo hardt tilbake

Forrige helg gikk rekruttlaget på årets første tap. Lørdag klatret Thomas Pereiras gutter helt opp i ryggen på tetlagene igjen da Brodd ble slått hele 6-2.

Forsterket med A-lagsspillere i hvert ledd var Viking 2 nådeløse mot serielederen fra Storhaug. Alt etter første omgang sto det 4-0 til de mørkeblå rekruttene.

Jostein Ekeland scoret kampens første mål allerede etter fem minutter. Da var tonen satt.

20 minutter senere fikk Viking 2 straffe. Det satte Even Østensen i mål. Unge Nils Vallotto scoret sitt første av to mål for dagen med ti minutter igjen av omgangen. Og rett før pause satte Ekeland inn sitt andre.

Nils Vallotto økte til 5-0 tidlig etter hvilen. Og midtveis i omgangen satte Sander Amble Haugen inn rekruttlagets sjette for dagen.

Brodd reduserte så to ganger. Først ved Marcus Laursen. Så Sindre Haarberg. Men nærmere kom ikke hjemmelaget.

Med seieren klatret Viking 2 til 3. plass på tabellen. Ett poeng bak Brodd på plassen foran, tre poeng bak Fløy-Flekkerøy på topp.

Neste fredag er det duket for nytt lokaloppgjør. Da kommer Madla på besøk til SR-Bank Arena.

Vel møtt!

Les mer om kampen hos Rogalands avis:

Kampfakta

• 6. serierunde, Norsk Tipping-ligaen avdeling 3

• Midjord

• Lørdag 25. mai kl. 14.00

• Brodd - Viking 2 2-6

• Viking 2: Amund Wichne – Nils Vallotto (William Schjølberg Husebø fra 85. min), Henrik Heggheim, Sebastian Sørlie Henriksen (Jesper Moksnes fra 64. min), Adrian Nilsen Pereira – Sander Amble Haugen, Lasse Berg Johnsen, Harald Nilsen Tangen (Maxmilian Taraldset Hæstad fra 73. min) – Kristian André Knarvik (Adrian Amundsen Bergersen fra 73 min), Even Østensen, Jostein Ekeland (Lars Erik Sødal fra 82. min)

• Benken: Steffen Olsson Bolme, William Schjølberg Husebø, Maxmilian Taraldset Hæstad, Adrian Amundsen Bergersen, Ivar Øidvin, Lars Erik Sødal, Jesper Moksnes

• Mål av: Jostein Ekeland (5. og 42. min), Even Østensen (str. 26. min), Nils Vallotto (34. og 49. min), Sander Amble Haugen (66. min), Marcus Laursen (76. min), Sindre Haarberg (88. min)