Viking2-Vardeneset 2-1

Seriestart for rekruttlaget

Viking 2 møter Vardeneset i første serierunde. (Foto: Arkiv)

Nye navn

I dag sparkes 3. divisjon avdeling 3 i gang, og Viking 2 drar til Tasta for å spille mot VBK. Dette var oppgjøret som avsluttet fjorårssesongen, da vant Thomas Pereiras gutter 2-0.

Forrige sesong endte rekruttlaget på en sterk 4. plass i 3. divisjon avdeling 4, etter å hengt med i opprykkskampen en stund. I år er det en del utskiftninger på gang, hvor et par av de mer rutinerte spillerne er borte fra laget og en ny, yngre generasjon tar steget opp.

Jonas Pereira har dratt til Vestfold og Fram, Thomas Klemetsen Jakobsen til Vidar, Liban Ali Abdi har reist nordover til Mjølner og Jens Husebø er nå i Hødd. Alle disse spilte de fleste seriekampene i fjor, og var sentrale i laget. 

Med disse borte gjøres det plass til en ny gruppe unggutter som nå får muligheten til å stå frem og spille på seg verdifull erfaring, på det som etter hvert har blitt et høyt nivå i 3. divisjon.

Herman Haugen, Lars Erik Sødal, Petter Bakken, Ivar Øidvin og Adrian Bergersen er noen av guttene vi nok kommer til å høre mer om denne sesongen. Men listen er lang, da det er mange sultne og lovende unggutter i klubben om dagen.

Flere lokaloppgjør

I år blir det flere godbiter i form av lokaloppgjør. Først ut er altså berømte Vardeneset, men allerede i andre serierunde er det duket for et skikkelig derby når Bryne 2 kommer til SR-Bank Arena.

Også Brodd, Madla og Staal Jørpeland holder til i samme avdeling, så det er bare å se frem til en morsom sesong i 3. divisjon hvor man har muligheten til å få med seg masse kamper.

Første serierunde:
Hvor: Modenabanen, Vardeneset idrettspark
Når: Torsdag kl. 19.00

 

 

Annonse fra Eliteserien: