Semifinalemåned: J16 møter Stabæk

Lørdag er det duket for NM-semifinale nummer to denne sesongen. G16-laget har allerede tatt seg til Telenor Arena. Nå er det J16-lagets tur til å kjempe om en finalebillett.

Søndag 13. oktober kl. 18.00 (G16-NM): Viking - Sarpsborg 08 3-2
Lørdag 26. oktober kl. 16.00 (J16-NM): Viking - Stabæk
Onsdag 30. oktober kl. 20.00 (NM herrer): Viking - Ranheim
Torsdag 31. oktober kl. 16.30 (G19-NM): Viking Rosenborg

Jentene ble historiske da de som første J16-lag i klubben tok seg til en semifinale. Lørdag venter Stabæk på SR-Bank Arena, et lag som er storfavoritt til å vinne hele norgesmesterskapet.

Men Viking har bitt godt i fra seg så langt i cupen, og står blant annet uten baklengsmål hittil.

Etter å ha slått Bryne 5-0 og Vidar 6-0 i kvalifiseringen, ventet Stord borte i første offisielle runde av NM.

Det hinderet hoppet jentene også ganske greit over, og vant til slutt 6-0 etter scoringer av Hannah Handeland, Ingeborg Lye Skretting, Tiril Espedal Flokketveit, Thea Dyrli Djuve og Malin Torsteinbø (2).

I kvartfinalen hjemme på SR-Bank Arena var Arna-Bjørnar motstander. Irene Dirdal sendte Viking i ledelsen allerede etter ni minutter. Og i det 54. spilleminutt doblet Dina Beate Haugan-Brevik da hun på lekkert vis lobbet ballen over keeper og i mål fra skrått hold. Fullt fortjent 2-0-seier, og avansement til semifinalen.

Nå venter Stabæk på lørdag. Den kampen har avspark klokken 16.00. Vel møtt!