Seks spillere tatt ut på U-landslag

Flere Viking-navn med da troppene til G14-, G15- og G17-landslagene ble offentliggjort.

Første gang for flere

I slutten av mars arrangeres Equinor Talentleir i Sarpsborg. Der samles noen av landets mest talentfulle gutter i alderen 14 og 15 år. NFF har tatt ut troppene til G15-landslaget, G15-skyggelandslaget, samt to G14-tropper.

– Dette er første gangen spillerne født i 2006 er inne på et nasjonalt tiltak, så ekstra gratulerer til dem. 2005-gutta opplever for første gang å bli plassert i en tropp som enten heter landslag eller skyggelandslag. Det er et signal om at ting begynner å spisse seg til, sier fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland, til fotball.no.

For Viking har Andreas Tveiten (Varhaug*), Edvin Austbø og Morgan Marvik (Vardeneset*) blitt tatt ut til G15-skyggelandslaget.

Til G14 har Fillip Hamer (Hundvåg*) og Tobias Saliou Moi Sene (Sola*) blitt tatt ut.

Drar til Ungarn

Det norske G17-landslaget skal ut i en siste kvalifiseringsrunde for EM 2020. Eliterunden spilles i Ungarn, og Norge møter Sverige (25.03), Ungarn (28.03) og Frankrike (31.03).

Les mer: G17-tropp til eliterunde

I landslagstroppen finner vi Sondre Auklend (Vidar*), som blant annet var med A-laget til La Manga tidligere i år.

Vi gratulerer samtlige med uttaket og ønsker lykke til.

*Spillernes moderklubb