Sandnes Ulf - Viking er avlyst

Kampen spilles på SR-Bank Arena fredag 13.03 kl 15.00 for stengte tribuner.

Sandnes Ulf sin stadionåpning er nå avlyst.

Basert på anbefalinger fra kommunelegen og Folkhelseinsitutet er kampen besluttet avlyst.

Kampen spilles fredag 13.03 kl 15.00 på SR-Bank Arena. Kampen blir stengt for publikum. 

Les Info fra Sandnes Ulf her:

-----

– Åpningen av Øster Hus Arena skal først og fremst være et arrangement og en markering for innbyggerne i Sandnes og ikke minst våre supportere. Vi har derfor besluttet å avlyse kampen mot Viking, forklarer daglig leder i Sandnes Ulf Toppfotball Tom Rune Espedal. – Vi synes det er trist å gå til dette skrittet på vegne av alle involverte, men forholder oss naturligvis til pålegg fra lokale helsemyndigheter. Det er ikke til å legge skjul på at det har store konsekvenser økonomisk, men vi må sette folkehelsen først! Vi har jobbet gjennom helgen og hele gårsdagen med en handlingsplan for gjennomføring av arrangementet. I tillegg har vi gjort tilpasninger etter innspill fra helsemyndighetene. Når disse tiltak ikke lenger er tilstrekkelig i forhold til økt smittefare, og vi nå må spille kampen uten publikum til stede, mener vi det er rett å avlyse arrangementet, sier Espedal.

– Det er utrolig mange som har gledet seg til denne markeringen, forteller styreleder Terje Hopen. – Stadionanlegget fortjener en åpning med fulle tribuner. Dette er tungt for alle de som i årevis har jobbet hardt med å realisere Øster Hus Arena, sier Hopen videre. – Nå er vår jobb å se på hvilke muligheter vi har for en skikkelig markering og når denne kan finne sted, avslutter styrelederen. 

Billetter videreføres eller refunderes
Alle som har kjøpt enkeltbilletter til denne kampen, har automatisk billett til markeringen på ny dato (sannsynligvis 4. april mot Tromsø). De behøver ikke gjøre noe som helst for å beholde billett. Ønsker du refundering av din billett, kommer vi ut med detaljer i løpet av et par dager.

Eventuelle andre spørsmål rettes til daglig leder i Sandnes Ulf Tom Rune Espedal eller styreleder i Sandnes Ulf Terje Hopen.

Annonse fra Eliteserien: