Viking - Aalesund, Samuel Adegbenro

Samuel Adegbenro til Rosenborg

Viking Fotball kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Rosenborg om salget av Samuel Adegbenro. Adegbenro er enig med RBK om personlige betingelser.

Viking skal utvikle spillere slik at de kan prestere for Viking og deretter bli solgt. Salg når tiden er riktig er i vår interesse og spillerens interesse, og er en viktig del av forretningsmodellen.

Videre så er vi – tross pågående aksjoner og i påvente av endelige økonomiske løsninger som vi fremdeles har stor tro på – i rød sone og har en forpliktelse til å overholde handlingsplanen vi har med NFF.

Når det gjelder Samuel Adegbenro har vi vært aktive i markedet. Han har 1,5 år igjen av kontrakten med Viking.

Som dere vet har vi også ønsket å forlenge med Samuel og vi har strukket oss langt i den sammenheng, men han har vært tydelig på at det rette for ham nå er å gå videre. Og til sist må vi lytte på spillerens egne ønsker.

I en normal situasjon ville dette være en enkel beslutning. Vi får 10x ift det vi en gang betalte. I dagens situasjon er dette ingen lett beslutning.

Det sagt så har vi styrket laget gjennom sommeren i henhold til uttalt strategi og behov og fortsetter å jakte 1-2 spillere.

Etter en helhetlig vurdering, både sportslig, økonomisk og menneskelig inkludert spillerens egne ønsker og motivasjon, så har vi besluttet å akseptere tilbudet og spillerens ønske.

Vi håper dere forstår våre vurderinger, og benytter anledningen til å takke for engasjement rundt Viking og minner om hvor viktig deres støtte er for oss fremover.

Vi ønsker Samuel Adegbenro lykke til videre i karrieren.

Annonse fra Eliteserien: