Rekruttene spilte uavgjort

Viking 2 åpnet tirsdag høstsesongen. Det endte med poengdeling mot Madla.

Viking 2 lå etter vårsesongen på 2. plass, syv poeng bak tabelleder Fløy. Etter tirsdagens 1-1-resultet i kampen mot Madla, vil forspranget være på ni poeng, ettersom Fløy slo Bryne 2 og med det tok et langt steg mot opprykk. De tre lagene som følger bak sørlendingene på tabellen, Viking 2, Mandalskameratene og Flint, som alle står med 30 poeng etter 15 kamper, mens Fløy nå står med 39, har nok havnet litt for langt etter til at det kan bli spenning rundt opprykket denne høsten. Det ser derimot jevnt ut i kampen om topp tre-plassering.

Rekruttlaget dro tirsdag hele veien over til Madla, hvor et hjemmelag som kjemper i andre enden av tabellen ventet. Blåtrøyene, som feirer 80 år, har slitt så langt i år, og har nok en høst med neglebiting og kamp om å holde plassen, foran seg.

I den forbindelse var det et viktig poeng de sikret seg da Marius Danielsen utlignet like før pause, etter at Maxmillian Taraldset Hæstad hadde gitt Viking 2 ledelsen etter en halvtime spilt.

Hjemmelaget feiret også seg selv denne kvelden, og hele 570 tilskuere møtte opp til jubielumskampen på Madla Handelslag Stadion.

Les mer om kampen og Madlas jubileum i RA

Førstkommende mandag er det duket for nytt lokaloppgjør. Da kommer Staal Jørpeland til SR-Bank Arena. Avspark er klokken 19.00. Vel møtt!

Kampfakta

• 15. serierunde, Norsk Tipping-ligaen avdeling 3

• Tirsdag 13. august kl. 18.00, Madla Handelslag Stadion

• Madla - Viking II 1-1 (1-1)

• Viking: Amund Wichne – André Danielsen (K) (Heine Åsen Larsen fra 46.), William Schjølberg Husebø, Sebastian Sørlie Henriksen, Henrik Heggheim – Sander Amble Haugen, Jacob Jørgensen, Harald Nilsen Tangen – Maxmillian Taraldset Hæstad, Adrian Amundsen Bergersen (Adrian Fosse Årthun fra 66.), Sondre Auklend (Kristian André Knarvik fra 66.)

• Benken: Trym Sølvberg Ur, Jesper Moksnes, Anders Hiim, Keven Iyzio, Heine Åsen Larsen, Kristian André Knarvik, Adrian Fosse Årthun

• Mål av: 0-1 Maxmillian Tarldset Hæstad (30.), 1-1 Marius Danielsen (43.)

• Tilskuere: 570

• Gule kort. Harald Nilsen Tangen (Viking 2), Martin Sveingard (Madla)