Viking - Jerv. Jervs Ulrik Berglann i ferd med å bli oppslukt av Rolf Vikstøl, Claes Kronberg og Ylldren Ibrahimaj. Foto: Tore Fjermestad

Ny kamp, nye muligheter

På søndag er det ny treningskamp på SR-Bank Arena. Avspark denne gang er klokken 16.00, og motstander er Jerv fra Grimstad.

Uavgjort mot Arendal

Forrige helg var det Arendal som var  gjester da Viking inviterte til treningskamp. Oppgjøret mot hvittrøyene endte 1-1, etter at Sebastian Sebulonsen sendte De mørkeblå i ledelsen med sitt første mål for klubben, bare for å se Arendal utligne på et vakkert skudd kvarteret før slutt.

Flere spillere fikk muligheten til å vise seg, og selv om Bjarne Berntsen ikke var kjempefornøyd med det som ble vist gjennom kampen, var gjerne innsatsen til nevnte Sebulonsen noe å trekke frem som positivt.

Arild Østbø fikk vokte buret i kamp for første gang etter returen. Han kunne ingenting gjøre med målet til Arendal, og vartet også opp med en strålende redningen da gjestene var på farten like etter utligningen.

Kontraktsforlengelser

En ny treningsøkt er unnagjort, og også denne uken har Berntsen hatt besøk på kontoret for å skrive kontrakter. Først ut var Tommy Høiland, som forlenget avtalen sin med klubben til ut 2022.

Les intervju med Tommy her: – Jeg elsker å spille for denne klubben

Så var det Fredrik Torsteinbø. Han høynet og skrev under på en kontrakt som strekker seg ut 2023.

Om Jerv

Forrige ukes motstander holder til i 2. divisjon. Denne gang er det et hakk opp i nivå, og Viking møter OBOS-liga-motstand.

Jerv hadde en tung sesong i fjor og havnet til slutt på 12. plass. Til nå i år har de spilt tre treningskamper. På onsdag tapte de 1-2 for Arendal. Før det har Jerv slått Fløy 4-0 og Notodden 2-1 hittil i sesongoppkjøringen.

Da Viking var i OBOS-ligaen i 2018 ble det seier hjemme og tap borte i oppgjørene mot gultrøyene. I 2018 ble det 2-6-tap i en treningskamp på SR-Bank Arena. I 2017 ble det 2-0-seier.

Velkommen på kamp

Port 2 vil være åpen fra 60 minutter før avspark, altså kl. 15.00. Kiosken vil holde åpent, toaletter er tilgjengelig og speaker er på plass.

Priser: 50,- / 100,- | Gratis for sesongkortholdere og sponsorer

Vel møtt!

Har du ikke anledning til å komme på stadion, men ønsker å få med deg kampen ,vises den på aftenbladet.no (abo.)