Norge møter New Zealand

I kveld er det duket for andre gruppespillkamp i U20-VM, og Kristian Thorstvedt og de andre landslagsspillerne ser forhåpentligvis muligheter for poeng. (Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix)

Fredag tapte de norske gutten sin første kamp da Uruguay ble for sterke og til slutt vant 3-1. Men Norge bet godt fra seg til tider. Blant annet scoret Erling Braut Haaland kampens første mål, bare for å se det bli annullert etter at dommeren hadde tatt i bruk VAR.

Sør-amerikanerne scoret to mål halvveis ut i første omgang og ledet 2-0 til pause. Men bare to minutter ut i den andre omgangen reduserte Norge ved Christian Borchgrevink. Etter dette hadde de norske guttene mye ball, og skapte også muligheter til å utligne. Tre minutter før slutt satte derimot Uruguay spikeren i den norske kista med sitt tredje mål for kvelden, og med det endte det med tap i åpningskampen.

Kristian Thorstvedt kom inn kvarteret før slutt. Erik Arnebrott satt på benken hele kampen.

I kveld er det nye muligheter. Da venter New Zealand, som slo Honduras hele 5-0 i sin første kamp. Og sjansen for at Kristian Thorstvedt starter bør absolutt være til stede.

Skal Norge greie å komme seg til en åttendelsfinale, må det mest sannsynlig bli poeng i dag. Laget har forberedt seg godt, og landslagstreneren sier de har en plan for hvordan de skal sikre seg poeng.

– Vi er klare til kamp. Det er en gjeng som gleder seg og som er skjerpa, energiske og revansjelystne etter tapet i åpningskampen, sier Pål Arne «Paco» Johansen til fotball.no.

Avspark er klokken 20.30. Kampen ser du på NRK3 eller NRK nett-TV.

Her ser du høydepunktene fra åpningskampen:

Mest Lest

 

Annonse fra Eliteserien: