Viking - Start 2-0, André Danielsen

Møter Start

Torsdag kommer sørlandslaget til SR-Bank Arena for å spille treningskamp. Avspark er klokken 15.00.

Selv om det er landslagsopphold i Eliteserien, er det full aktivitet i Jåttåvågen. Administrasjonen er i cupfinalemodus, med alt det innebærer av salg og organisering, og guttene på feltet gjør sitt for å holde formen vedlike inn mot de to gjenstående seriekampene (RBK hjemme 24.11 og Brann borte 1.12) – og ikke minst cupfinalen.

Viking har hatt for vane å trene hardt under kamppausene. Så er også tilfelle denne gang.

– Vi fortsetter samme regime med mye trening med variert intensitet, slik av vi skal toppe formen vår til de resterende tre kampene. Fokus på kvalitet i alt vi gjør, sier Morten Jensen.

Møter opprykksjagende sørlendinger

Torsdag er det altså duket for treningskamp når OBOS-ligalaget Start kommer på besøk.

Gultrøyene er ferdige med seriespillet og endte på 3. plass, noe som betyr at de må spille kvalifisering for å rykke opp til Eliteserien igjen. I påvente av sin første kvalifiseringskamp, som ikke er før 1 desember, passet det derfor bra med en treningskamp mot Viking.

For hjemmelagets del handler det om å holde kampformen og gi flere spillere kamptrening, noe ikke alle får like mye av nå som rekruttlagets sesong er over.

Viking møtte Start til treningskamp også i sommer. Da endte det 2-1 til sørlendingene på Frøyland stadion.

Nye fjes

Flere spillere er borte på landslagsoppdrag. Kristian Thorstvedt, Tord Johnsen Salte og Adrian Nilsen Pereira er alle på U21-samling. Samuel Kari Fridjonsson er med det islandske A-landslaget, og Benjamin Kallman er på tur med det finske U21-landslaget.

I tillegg er det et par mann som trener alternativt.

Det har blant annet gitt plass til et par nye fjes på trening. Solas unge midtbanespiller Sebastian Sebulonsen og Mandalkameratenes angriper Joacim Holtan er på prøvespill denne uken, og er begge aktuelle til torsdagens kamp.

Viking - Start
SR-Bank Arena
Torsdag 14. november
Avspark kl. 15.00
Gratis inngang
 

Dessverre vil ikke kiosken være åpen.

Annonse fra Eliteserien: