Møter Arendal på SR-Bank Arena

Søndag er det klart for årets første hjemmekamp.

sesongkort2020_980x300

To nye inn denne uken

Oppgjøret mot Arendal kommer en uke etter at Viking returnerte fra La Manga. I fine forhold, med sol og strøkne baner, fikk man unnagjort flere gode treninger og to kamper. Mot Swarovski Tirol ble det 3-1-seier, etter scoringer av Zymer Bytyqi, Harald Nilsen Tangen og Sondre Bjørshol. Mens mot LASK Linz, som er et langt bedre lag, ble det et knepent 0-1-tap.

Denne uken har det vært tilbake til det deilige vinterværet i Stavanger og trening på SR-Bank Arena. Selv om solen ikke titter frem like ofte som på La Manga, har det vært lyspunkter i form av to nye spillersigneringer: Herman Haugen og Jefferson de Souza

Herman Haugen har gått gradene i klubben siden han var 13 år, og blir nå belønnet med sin første A-lagskontrakt. På La Manga spilte han høyreback i begge kampene og gjorde sine saker bra.

Også Jefferson de Souza, fra Tasta, har vært innom klubbens akademi, men 24-åringen kommer nå fra Brodd, hvor han har storspilt de siste årene. Han spilte på venstrekanten mot Swarovski og viste glimt av hva han kan. Dessverre fikk han ikke spille mot LASK Linz grunnet en skade, noe som også holder han utenfor laget i søndagens kamp mot Arendal.

Herman er derimot med, og her er hele troppen:

Arild Østbø
Erik Arnebrott
Herman Haugen
Sondre Bjørshol
Henrik Heggheim
Adrian Nilsen Pereira
William Husebø
Rolf Daniel Vikstøl
Viljar Vevatne
Kristoffer Løkberg
Fredrik Torsteinbø
Johnny Furdal
Joe Bell
Sebastian Sebulonsen
Harald Nilsen Tangen
Zymer Bytyqi
Ylldren Ibrahimaj
Even Østensen
Tommy Høiland

Vil kjempe i toppen

Søndagens motstander, Ylldren Ibrahimajs gamle klubb, spiller kommende sesong i 2. divisjon avdeling 2, sammen med blant andre EIK og Bryne. Laget ledes av tidligere Start-trener Steinar Pedersen, og i stallen finner vi blant andre tidligere Viking-spiller Stian Michalsen og tidligere Bryne-spiller Omar el Ghaouti.

Arendal spiller sin hjemmekamper på Norac stadion, som også har kunstgress, de har opprykksambisjoner i og er et godt nivå tre-lag. I årets første treningskamp slo de Vindbjart 4-1.

Velkommen på kamp

Port 2 vil være åpen fra 60 minutter før avspark, altså kl. 17.00. Kiosken vil holde åpent, toaletter er tilgjengelig og speaker er på plass.

Priser: 50,- / 100,- | Gratis for sesongkortholdere og sponsorer

Vel møtt!

Om du ikke har anledning til å komme på stadion, kan du se kampen på Aftenbladet.no (abo.)