Les hva avisene skriver

Vi ha samlet sammen noen av sakene som har blitt skrevet om Viking og cupfinalen den siste tiden.

Denne artikkelen oppdateres.

De to største lokalavisene våre, Stavanger Aftenblad og Rogalands Avis, er tapetserte av deilig Viking-stoff om dagen. Her er det bare å klikke seg inn på nettsidene deres (krever abo.) eller kjøpe papirutgavene.

I tillegg har NRK Rogaland en god dekning av det som skjer, så klikk deg inn på deres sider for å holde deg oppdatert.

Også riksmediene og fotballforbundet har laget flere saker. Her er de vi har funnet så langt.

Krets og fotballforbundet

Fotball.no: – Betyr enormt mye for klubben

Fotball.no: Tripic: – En fantastisk lojal gjeng

Fotball.no/rogaland: Her kommer cupheltene fra

Riksmediene

VG: Østenstad før cupfinalen: – Mye minner om sist vi ble mestre

VG: "Naboene" møtes i cupfinalen: – Veldig spesielt

VG: "Olav Viking" og veteranene tror på cupsuksess

Aftenposten: Mener Viking må se opp for spesielt én spiller i cupfinalen

Aftenposten: Spår kraftig snøvær under cupfinalen. Disse grepene er tatt for å unngå stopp i spillet.

Nettavisen: Thorstvedt har tatt Eliteserien med storm: – Han hadde vinnerskallen tidlig