Kristoffer Løkberg klar for Viking

Midtbanespilleren signerte i dag en avtale som strekker seg ut 2021 sesongen.

Den 27år gamle midtbanespilleren, Kristoffer Lie Løkberg, signerte i dag overgangspapirene som gjør han til Vikingspiller de neste 2,5 sesongene. Trønderen kommer til oss fra SK Brann.

- Jeg gleder meg stort til å komme i gang. Viking har et spennende prosjekt på gang, og det er det utrolig gøy å bli en del av å bygge noe for fremtiden her i Stavanger.

Også Trener Bjarne Berntsen er fornøyd med å få på plass Løkberg.

- Kristoffer en er erfaren spiller, som vil tilførere oss størrre konkurranse på midtbanen. Han er en hardarbeidenede kriger, og en utpreget ledertype både i garderoben og på banen.

Ranheim legende

Etter å ha vokst opp i Strindheim, og hatt en periode i Sheffield United sitt ungdomsakademi, ble Løkberg Ranheim spiller i 2012. Helt frem til Januar 2019 spilte Løkberg for blåtrøyene fra Trondheim. Han fikk derfor med seg det historiske opprykket til Eliteserien i 2017, og har totalt 191 kamper.

Etter en svært god 2018 sesong i Eliteserien, ble han hentet til Bergen før årets sesong. Etter 15 kamper for Brann, velger han nå å ta steget videre til Stavanger.

tdc00e01

Berntsen sier han har fulgt Løkberg helt siden tiden i Ranheim.

- Kristoffer var en av spillerne som stod frem i det laget som ryket opp til Eliteserien, og hadde en utrolig fin debut sesong på det øverste nivået i fjor. 

Aktuell for Sarpsborg 08 kampen

Løkberg får draktnummer 24, og dersom alt papirarbeidet går i orden, er han aktuell for kamptroppen allerede i morgen mot Sarpsborg08.

- Vi regner med dette går greit, så da blir Kristoffer med i troppen allerede i morgen. Han har gjort et godt inntrykk på første økta her, og han kan konkurrere om alle de 3 plassene vi har på midtbanen, sier Berntsen.

Hovedpersonen selv ser frem til å ta på seg den mørkeblå drakta, og ønsker å bidra helt fra starten.

- Jeg begynner å bli en etablert spiller etterhvert, og ønsker å bidra med min erfaring inn i spillergruppa. Kan jeg gjøre spillerne rundt meg bedre, og bidra med intensitet og trøkk i spillet så er mye av min jobb gjort, avslutter Løkberg.

Billetter til Løkbergs første match kan du kjøpe her!

IMG_0064
Stor presseoppbud på Løkbergs første trening.

 

Kristoffer Lie Løkberg #24

  • Alder: 27år

  • Tidligere klubber: Strindheim, Sheffield United, Ranheim, Brann

  • Posisjon: Sentral Midtbanespiller

  • Høyde: 1.74m

  • Draktnummer: 24

Annonse fra Eliteserien: