Jefferson de Souza er klar

SR-Bank Arena blir en attraksjon rikere i 2020: "Jeffy" har signert – og er klar til å gi alt for De mørkeblå.

Jefferson de Souza er langt fra noe ukjent navn i Stavanger-fotballen. 24-åringen har imponert for Brodd i flere sesonger, og det er ikke få av oss som har tatt turen innom Midjord en lørdag for å se artisten i fri utfoldelse.

Men lenge før Tasta-gutten havnet på Storhaug, var han innom Viking. "Jeffy" spilte for junior- og rekruttlaget i 17-18 årsalderen, og i 2013 spilte fikk han ti kamper for Viking 2 i 2. divisjon, hvor han blant annet spilte sammen med Viljar Helland Vevatne.

Saken fortsetter under bildet.

1grfiec6ce4w21apdfwpvcz6hv
Her er "Jeffy" Viking-spiller på Midjord, tilbake i 2013. (Foto: Tore Espedal)

Turen gikk så til Vardeneset på høsten det året. Deretter gikk veien videre til Sandnes Ulf sitt rekruttlag, og så Sola, før han altså havnet hos Brodd.

Etter storspill i 3. divisjon, fikk han sjansen i Nest-Sotra i OBOS-ligaen forrige sesong. Der gjorde han det bra, men vendte hjem etter sommeren og ikledde seg den grønne og hvite Brodd-drakten nok en gang.  

Nå i vinter fikk han sjansen til å trener med Viking igjen, og ble med laget til La Manga. Der gjorde han en god figur i omgangen han fikk mot Swarovski Tirol, og med bra prestasjoner på treningene og gode holdninger har han greid å overbevise Bjarne Berntsen om at han verdt å satse på.

– Dette har vært en drøm lenge. Jeg er jo fra Tasta, og for alle oss var det alltid Viking som var det store. Nå skal jeg bruke denne sjansen på å vise hvilke kvaliteter jeg har - og skal ikke stå med lua i handa.

"Jeffy" blir den syvende nysigneringen denne vinteren. Den sjette lokale!

Velkommen!

Annonse fra Eliteserien: