Ian Burchnall før møtet med Rosenborg

Ian snakker: Dere er vår motivasjon!

Ny uke, og ny kamp. Atter en gang skriver jeg dette etter en kamp vi tapte, men der vi følte vi fortjente mer.

Vi gikk av banen mot Rosenborg etter en heroisk innsats, der vi gjorde absolutt alt vi kunne. Vi håper at vi viste den viljen og den kraften som er i denne klubben. Desverre var ikke ballen helt vår venn i de avgjørende øyeblikkene, og det er slik at marginer ofte går imot lag som er inne i en dårlig periode. Vi kommer til å spille mye verre enn dette denne sesongen, og likevel ende opp med tre poeng. Akkurat det er jeg overbevist om.

Vi var ikke de eneste som virkelig følte at vi fortjente å vinne mandag. Det var åpenbart at RBK-spillerne følte at de hadde begått et regelrett ran utpå der, men det er ikke noe vi kan bekymre oss om nå.

Vi gikk tilbake på treningsbanen med et fokus, og det er neste kamp mot Odd. Vi har jobbet knallhardt denne uka, og vi er motivert av måten dere responderte til oss mot Rosenborg. Som om ikke det var nok, vi blir enda mer tent av å se iniaitivene dere tar i diverse sosiale medier for å få andre på stadion igjen.

Om vi fortsetter å produsere samme type fotball som vi gjorde mandag er jeg sikker på at vi vil skape en atmosfære som gjør at publikum kommer tilbake hver uke. La det ikke være tvil, jeg og guttene verdsetter virkelig alt det dere supportere gjør for å hjelpe oss å komme igjennom denne tøffe perioden.

I tillegg til det som skjer utenfor banen har det også vært gode nyheter i klubben denne uken, og jeg er veldig fornøyd med at Julian og Zymer har satt sine navnetrekk på nye kontrakter. Vi vet at denne klubben må være bygd på talentfulle unge spillere når vi går fremover, og når to av disse binder seg til klubben vet vi at vi begynner å gjøre ting riktig.

Nå, over til motstanderen. Vi ønsker velkommen til Odd på søndag, og de har vært i toppen av norsk fotball i flere år. Det er ingen tilfeldighet, det er et erfarent mannskap som virkelig er drillet i sin spillestil. Vi har desverre ikke hatt glimrende resultater mot dem de senere årene, men det er noe vi håper å få en endring på denne søndagen i Jåttå.

Jeg ser virkelig frem til å se dere alle på stadion på søndag.

Heia Viking!

Ian