Viking - Mjøndalen. Bjarne Berntsen langs sidelinjen, Mjøndalens trener i bakgrunnen.

Helsvart på Sotra

Etter tre strake tap, skulle vi reise oss mot nyopprykkede Nest-Sotra. Slik gikk det ikke.

Etter en en god start på sesongen har de siste 4 kampene vært blytunge for alle som er glad i Viking. Det sitter liksom ikke helt. Vi har vært litt på etterskudd. Hatt marginene litt i mot oss, og presisjonen er alt for lav i det vi foretar oss.

Mot hjemmebanespesielist Nest-Sotra skulle det imidlertid bli brått verre. Det stod nemlig 3-0 til hjemmelaget før halvtimen var spilt, og når dommeren blåste til pause lyste det 4-0 på scoringstavla på Ågotnes Stadion.

Det ble gjort 2 bytter i pausen, hvor rutinerte Steffen Ernemann og publikumsyndlingen Markus Nakkim ble tatt av banen. Inn kom Udo og Andre Danielsen, og sammen med et formasjonskifte til 3-5-2, ble det gjort et siste forsøk på å snu kampen.

Endringene gav imidlertid ikke noen form for effekt, og like før slutt fikk speakeren på Ågotnes gjøre som han hadde drømt om: spille sangen "Eg kan tella til fem. 1-2-3-4-5"

Bjarne Berntsen sa følgende til Aftenbladet etter kampen:

– Drittflaut. Helt forferdelig. Det smerter langt inn i Viking-hjertet mitt å lede et lag som framstår slik. Det er ikke mer enn en måned siden vi slo Sandnes Ulf 5–2 og sprudlet. Etter det har vi ikke vunnet. I dag var det ingenting som fungerte, prøver Bjarne Berntsen å forklare.

Det eneste positive som kan sies etter en slik kamp, er at denne uka er det to hjemmekamper, og den første allerede på Onsdag. Da skal vi tilbake på vinnersporet - og vi håper nettopp du kommer.

Kamp Fakta

  • Nest-Sotra - Viking

  • 5-0 (4-0)

  • Ågotnes Stadion

  • Tilskuere: 274

  • Gule kort: Nakkim, Østigård (VIK)

  • Dommer: Tommy Skjerven

Annonse fra Eliteserien: