Forhåndssalget til Bon Jovi revet bort

Det har sjeldent vært større rift om billetter for en konsert på SR-Bank Arena.

Da vi lanserte konserten på mandag og forhåndssalget startet denne uken, forventet vi stor etterspørsel, men dette har gått over all forventning. 

Kun etter kort tid var det var tomt for billetter på forhåndssalget og de resterende billettene som er beregnet for publikum blir gjort tilgjengelig i morgen kl. 10.00.

Det er ventet en enorm etterspørsel etter billetter, så spenn deg fast og gjør deg klar fredag kl 10.00 på Ticketmaster.

Det er kun på Ticketmaster man kan kjøpe billetter.

Det er ekstra spennende at fans fra hele verden kommer til Stavanger for å oppleve Bon Jovi, noe som er ganske sjelden kost. Det ser ut som de tilreisende vil oppleve et fullsatt SR-Bank Arena neste sommer. Fantastisk reklame for regionen vår!

NB - Svartebørsbilletter ligger ute!

I forbindelse med at billettene blir lagt ut for salg fredag 2. november så er vi blitt gjort oppmerksom på flere nettsteder som allerede tilbyr svartebørs-billetter. 

Vi advarer på det sterkeste mot å kjøpe disse billettene. Svartebørs er som kjent ulovlig i Norge og det er også langt fra sikkert at disse i det hele tatt er i stand til å levere billetter – de har i hvert fall ingen link til arrangørene og den ekte Facebook-siden heter: "Bon Jovi / Stavanger / Pres. av Live Nation"

Ståbillettene som koster kr 795,- fra arrangøren ligger ute på Svartebørssiden ute for 2000 og Golden Circle for hele 4000,-.

IKKE KJØP DISSE.

DET SOM ER HELT SIKKERT ER AT DE EKTE BILLETTENE SELGES BARE PÅ TICKETMASTER.NO

Annonse fra Eliteserien: