Flere unge Viking-spillere til Equinor Talentleir

I dag ble det klart hvilke 14, 15 og 16 år gamle gutter og jenter som skal dra på samling i Porsgrunn. Blant navnene finner vi flere fra Viking.

Landets beste

Equinor Talentleir arrangeres i Porsgrunn i starten av august, og er en samling for landets største talenter i aldersgruppen 14 til 16 år. For jentene arrangeres leiren fra 3. til 7. august, mens guttene samles fra 8. til 12.

– Disse spillerne er tatt ut fordi vi enkelt og greit anser dem som Norges største talenter i sin årsklasse. Dette er morgendagens helter, og de har mye å leve opp til! De aldersbestemte landslagene våre har virkelig markert seg i Europa siste årene. Og vi har toneangivende spillere på A-landslagene våre som bare for noen år siden var på talentleir i Porsgrunn, sier ansvarlig for Landslagsskolen i NFF, Håkon Grøttland, til fotball.no.

Samlingen i år vil bli arrangert i henhold til smittevernhensyn og gjeldende retningslinjer, og som følge av dette er ikke alle detaljer rundt samlingen og programmet klare, melder NFF.

– Men det som er sikkert er at vi skal samles. Vi skal ha noen dager i Porsgrunn som forhåpentligvis vil være både utviklende og inspirerende. Og det fortjener spillerne. Det har vært en tøff tid for alle, også for alle de som ikke fått gjort det de liker aller best - spille fotball! Jeg håper derfor at uttaket til denne samlingen gir spillerne en ekstra «boost» så de går inn i sommerferien og trener så godt de kan, og jeg gleder meg mer enn noen gang til en talentleir, sier Grøttland.

Flere Vikinger

På J15-landslaget er Viking-spillerne Helle Aune og Maria Sandvik i troppen. Ella Bakke-Andersen er tatt ut på skyggelandslaget.

I troppen til J16-landslaget finner vi Silje Skaara Andersen og Vilde Bakke-Andersen.

For guttene er Fillip Hamer og Tobias Saliou Moi Sene med i G14-troppen, mens Edvin Olsen Austbø, Morgan Marvik og Andreas Tveiten er tatt ut til G15s skyggelandslag.

På G16-landslaget er Kristoffer Forgaard Paulsen tatt ut, og Vetle Haug Espedal og Jesper Fiksdal er i troppen til skyggelandslaget.

Totalt er 28 spillere fra Rogaland tatt ut, noe som er strålende levert!

Vi gratulerer alle med uttaket, og ønsker lykke til på samling.

Oversikt over alle som ble tatt ut finner du her.