Eventyrlig kveld på Rogaland Teater

I samarbeid med våre venner på Rogaland Teater arrangerer vi hvert år en helt egen familiedag for våre samarbeidspartnere. I år stod "Trollmannen fra Oz" på programmet, og etterspørselen etter billetter var stor før forestillingen. 350  samarbeidspartnere, spillere og Viking-venner fikk plass i år, og det ble en kjempe suksess.

For en fantastisk kveld. Det er kjekt å få involvert familien i samarbeidet med Viking.

— Trond Arild - Kai Hansen Trykkeri
Ved ankomst teateret var lobbyen stilfult pyntet med Viking-effekter, og Viking-sanger runget over høyttalerne. Våre spillere signerte velvillig autografer og tok selfies med våre unge fans.

Teateret hadde organisert det slik at skuespillerne kom ut til oss i pausen, og alle fikk mulighet til å ta bilder med gjengen. Utrolig raust gjort av Rogaland Teater og skuespillerne. Og tradisjonen tro: skuespillerne stilte med Viking-skjerf i applausen. Makalaust.

Fornøyde aktører:

- Et slik arrangement har flere dimensjoner. Først og fremst er det imponerende å se de unge skuespillerne levere så godt teater. Samtidig er det utrolig kjekt å få involvert familien i samarbeidet med Viking. Det gir samarbeidet det lille ekstra, sier Trond Arild Espedal fra Kai Hansen Trykkeri.

For Viking er det viktig å kunne by på en litt annerledes opplevelse for våre samarbeidspartnere og venner.

- Dette er et godt eksempel på en samarbeidspartner som aktiverer et sponsorat på den riktige måten. De byr på seg selv, og viser frem hva Teateret har å by på. Og kvaliteten, den er enestående, sier Salgssjef Børge Moi Nilsen.

Også Rogaland Teater er fornøyd etter forestillingen. Sponsoransvarlig i Rogaland Teater, Marianne Bjørkelund er glad for at Viking og Rogaland teater kan samarbeidet om å glede folk i regionen vår.

- Det er fortsatt unikt i norsk sammenheng at to store regionale aktører innen teater og fotball er partnere. Gøy- og viktig!

 Reisen til landet over regnbuen

Trollmannen fra Oz er en av de vakreste musikalene som er laget og er like morsom og fascinerende i dag som for nesten 80 år siden da den kom ut for første gang. Det sprudlet av liv, lekenhet, humor og musikk når Barne-og ungdomsteateret tok oss med til det blendende landet Oz. 

Annonse fra Eliteserien: