Endring i trekning av kampbilletter til Mjøndalen kampen

Nå må man registrere seg for å bli med i trekningen, og om man ønsker kan man ta med en annen sesongkortholder.

Tirsdag ble sesongens første kamp med 200 tilskuere spilt på SR-Bank Arena. Dette blir også praksisen fremover inntil det åpnes for flere tilskuere. Av disse 200 tilskuerne er halvparten av billettene tildelt partnere o.l, mens den andre halvdelen går til sesongkortholdere i privatmarkedet.

Sammenlignet med kampen mot Bodø / Glimt vil det likevel bli noen endringer i forbindelse med hvordan billettene til sesongkortholdere fordeles.

 

Slik blir den nye praksisen

Endringene innebærer at sesongkortholdere som ønsker å være tilskuer først må registrere seg i forkant av hver hjemmekamp. Det gjøres via mail som sendes ut til alle sesongkortholdere. I tillegg vil man kunne invitere med seg en annen sesongkortholder på kampen man blir trukket ut til. 

Navnet på den man ønsker å invittere med må fylles ut samtidig som man registrerer seg. Man kan ikke ettersende navnet i etterkant.

Det er ikke anledning til å invitere med seg noen som ikke er sesongkortholder.

Har man registrert flere sesongkort på sitt navn får må man fylle ut et skjema pr sete. Vinnerne trekkes på stetet og ikke navn, og vil bli kontaktet på oppgitt mailadresse.

HAr man vunnet en gang, er man ute av trekningen, og vil bli fjernet fra listen til neste anledning.

Ved registrering må navn og kontaktinfo også på følget man ønsker å ta med seg hvis man blir trukket ut registreres.

Alle registrerte sesongkortholdere bes sjekke e-post - herunder også spamfilteret - slik at man mottar registreringsmailen før hver hjemmekamp.

Frist for registrering til hjemmekampen mot Mjøndalen er søndag 21. juni klokken 22.00.

 

Hvorfor endrer vi?

For å lette administrasjonen av trekningen, og unngå at vinnere som av andre årsaker ikke har anledning til å gå, ikke blir trukket ut.

Vi har også fått flere tilbakemeldinger på vinnere som hadde ønske om å ta med seg en annen sesongkortholder på kamp. Og ettersom de ikke fikk det; takket de nei til billetten sist.

Vi evaluerer på ny etter denne kampen. Vi gjør så godt vi kan.

Annonse fra Eliteserien: