En fantastisk turnering for Gatelaget

Det ble en dag full av latter, sol og stor fotballglede for Gatelaget, da de inviterte Haugesund og Ålgård til turnering i Jåttåvågen.

Årets første turnering for Gatelaget ble en kjempe suksess. Tirsdag 28. mai var Gatelagene til FK Haugesund og Ålgård var på besøk hos oss til fotball, sosialt samvær og erfaringsutveksling på SR-Bank Arena.

- Dette var en dag som 100% vellykket. Smilene og latteren satt løst, og innsatsen var upåklaglig hele dagen, sier trener for Vikings Gatelag Svein Fjælberg.

En begivenhetsrik dag

Dagen startet med at Fjælberg tok hele gjengen med på omvisning i vår storstue. VIP fasiliteter, garderober og ikke minst gressmatte ble nøye inspisert av drøye 40 deltagere.

Etter omvisning, fruk og kaffe var det duket for mini turnering mellom lagene. Det var en voldsom innsats fra alle involverte, og fotballgleden var stor på NSE banen hele formiddagen.

Etter turneringslutt ble det bestil pizza og brus til alle involverte, og det ble delt fine historier fra dagen.

Frister til gjentagelse

Turneringen var den første for året, men alle var skjønt enige om at det helt sikkert ikke blir den siste.

- Dette frister til gjentagelse. Det koster lite for klubben å skape slike unike møteplasser for de flotte initiativene som vi har i klubbene rundt oss. Dette vil vi gjøre mer av, avslutter Fjælberg.

Hva er Viking Gatelag?

Viking Gatelag er et lavterskel tilbud til kvinner og menn med ulike former for rusmiddelavhengighet.

Det er et tilrettelagt opplegg på dagtid, hvor målsettingen vil være å gi utøverne på laget en bedret livskvalitet gjennom fellesskap og trening.

Vi ser at behovet for denne type aktivitet er stor. Siden oppstarten (25. februar) har det vært 35 personer innom treningene. Vi har en stabil gruppe på rundt 15 stk. Treningene kombineres med lunch og et sosialt samvær som for mange er litt annerledes enn det de ellers opplever. Foreløpig trener vi to dager i uken, men dersom interessen og iveren er stor, så har vi muligheten til å utvide dette.

SR Bank Arena favner det meste. A laget og kampen om poeng i Eliteserien i den ene enden, Gatelaget og kampen om et bedre liv i den andre. Fotball og lagspill er fellesnevneren. 

Gatelaget er i samarbeid med Fotballstiftelsen og Helse Stavanger.

Hovedsponsor for Gatelaget er Hitec Vision

logo

 

Annonse fra Eliteserien: