Viking - Brann, Viljar Vevatne i duell med Brann-kaptein Vito Wormgoor. Foto: Sander Selsvik Jacobsen

Brann blir ny motstander

Det blir som kjent ikke noe av den planlagte åpningen av Sandnes Ulfs nye stadion på fredag. Nå blir det også ny motstand for Viking.

Sandnes Ulf så seg nødt til å avlyse den planlagte festen og åpningen av deres nye storstue, Øster Hus Arena, grunnet risikoen forbundet med spredning av koronaviruset.

Det ble i utgangspunktet bestemt at man skulle flytte kampen til SR-Bank Arena, hvor oppgjøret skulle gjennomføres foran tomme tribuner. Men i løpet av tirsdagen dukket en forespørsel fra Brann opp.

Bergenserne har nylig avlyst sin treningsleir i Marbella og var på jakt etter motstandere. Viking, Brann og Sandnes Ulf ble da enige om at Brann tar turen ned til Stavanger for å møte Viking på fredag, og så til Sandnes for å spille mot Sandnes Ulf på mandag. Dermed utgår oppgjøret mot de lyseblå for Vikings del – foreløpig.

For hva som skjer med de resterende treningskampene (EIK, Start, FKH), er foreløpig usikkert. Derfor kan det åpne seg en mulighet til å møte Sandnes Ulf på et senere tidspunkt.

Vi vil komme tilbake med informasjon rundt alt dette når vi vet mer.

Les også: Mørkeblå aften utsatt

Avspark i kampen mot Brann fredag er for øvrig klokken 15.00. Oppgjøret vises på aftenbladet.no.

Annonse fra Eliteserien: