Børge Moi Nilsen tilbake i Viking

Vår tidligere salgssjef kommer "hjem" til Viking Stadion.

Viking Fotball AS har ansatt Børge Moi Nilsen som ny salgssjef. Moi Nilsen var ansatt i Viking i hele 14 år, fra 1999-2013, før han valgte å ta et lite opphold hos Stavanger Oilers. Nå går han direkte inn i stillingen som salgssjef i en markedsavdeling som består av markedssjef Kjartan Salvesen og Eirik Bjørnø.

”Jeg har savnet klubben siden den dagen jeg gikk ut av stadion portene i 2013. Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å løfte Viking tilbake dit hvor den hører hjemme, i toppen av norsk fotball. Sammen med den fantastiske gjengen som er igjen i Viking administrasjonen nå, skal vi igjen bli en klubb å regne med på banen og blant våre trofaste samarbeidspartnere og supportere,” sier Moi Nilsen.

Vikings Daglige Leder Eirik W. Henningsen sier følgende om årets første ”signering” i administrasjonen: ”Vi er utrolig glad for at vi lykkes med å hente Børge hjem til Viking. Hans lange erfaring og brede kontaktnett vil komplementere den eksisterende markedsavdelingen på en flott måte. Nå er vi rigget akkurat slik som vi ønsker for den jobben vi skal i gang med de neste årene.”

Vikings Markedsjef Kjartan Salvesen ser frem til å få sin tidligere kollega tilbake til Viking Stadion. "Vi har jaktet Børge og hans erfaring en god stund nå, og det er helt fantastisk å få ham tilbake," sier Salvesen.
"Vi har jobbet godt sammen før og har nå også med oss Eirik Bjørnø. Vi er nå rigget for nye tider med Viking."

Børge tiltrer stillingen umiddelbart.

Annonse fra Eliteserien: