Bjarne foran hjemmestarten

- Vi møter en av de tøffeste konkurrentene, sier Berntsen.

Kongsvinger borte er vrient. Mjøndalen hjemme på tirsdag klokken 19 er det også. ”Alle gutta” har spilt play-off til tippeligaen de to siste sesongene, og var oppe i eliten i 2015. Det er også en motspiller som ikke er ulik Viking, forteller trener Bjarne Berntsen i det siste fase av kamp-forberedelsene innledes.

-       Dette blir en helt annen kamp enn den mot Kongsvinger. Mjøndalen går mye raskere i angrep enn KIL, og de var totalt overlegne i seriestarten hjemme mot Florø, selv om den kampen endte uavgjort. De opererer i 4-3-3, ganske som oss, og er en av de tøffeste konkurrentene våre i år, sa Berntsen under Vikings frokost for samarbeidspartnere fredag morgen.

Fredag leder han troppen gjennom en formiddagsøkt på Viking stadion med start klokken 10. Klokken 13 er det spillermøte, der Mjøndalen er fokus. Så venter en ny trening klokken 14. Viking-årgangen 2018 trener mye.

-       Lørdag tar vi fri, så er vi på feltet igjen lørdag og søndag. Alt vi gjør disse dagene, er siktet inn mot Mjøndalen.  Analysen viser at vi var veldig sterke defensivt. Og vi hadde fantastisk støtte fra våre fans, sier Bjarne foran hjemmeåpningen.

Billetter til kampen kjøper du her: Kjøp billett

Sesongkort kan du kjøpe her: Kjøp sesongkort!

Annonse fra Eliteserien: