Billettinfo: Viking - Ranheim (NM)

Her er alt du trenger å vite om billetter til semifinalen mot Ranheim.

Sesongkortholdere:

Alle sesongkortholdere får muligheten til å kjøpe sitt sete på forkjøpsrett frem til Onsdag 2. oktober kl 23.59.

Etter denne datoen blir setet lagt ut for åpent salg.

Det blir sendt ut SMS / e-post til sesongkortholdere med link til forkjøpsretten.

Priser:

Prisene er de samme som for kjøp av enekeltbilletter på en vanlig Eliteseriekamp.

Gull - Voksen: 350,-

Gull - Barn: 150,-

Sølv: 280,-

Sølv Honnør / Student: 240,-

Mørkeblå - Voksen: 230,-

Mørkeblå Honnør / Student: 200,-

The Shack / Sabi Sushi Skybox: 499,- (Inkl mat)

Supporterfeltet: 150,-

Barn (Sølv, Mørkeblå, Supporterfelt): 100,-

Borte: 200,-

Borte - Barn: 150,-

* Barn regnes fra 4-18 år.

BILLETTER KAN DU KJØPER HER!

Rabbattavtaler etc:

Ingen av våre rabattavtaler gjelder for denne kampen. Det vil ikke være mulig å kjøpe billetter til rebbatert pris med Coop eller OBOS sitt medlemskort.

Opplevelseskort / Trivselsleder kortene er ikke gyldig til dette oppgjøret.

Heller ingen andre fribillettordninger / gavekort vil være gyldig.

Medlemmer i Viking Fotballkluibb har ikke gratis inngang til dette oppgjøret, men må løse billett på vanlig måte.

Lokalfotballen / Idrettslag:

Onsdager er tradisjoneltsett en stor lokalfotball dag, med kamper både for de eldste og de yngste. Vi ønsker å tilrettelegge så mye vi kan for å gi alle unge lovende spillere der ute muligheten til å være med et av klubbens største øyeblikk de siste 10 årene.

Vi har derfor satt av 2 felter til Idrettslag og lokalfotballen under oppgjøret. Her vil man kunne kjøpe billetter til Idrettslagspris.

Billettene koster 50,- pr piller - og må kjøpes via direkte bestilling til [email protected]

NB!
Disse feltene kommer til å bli utsolgt, så vær raske. Førstemann til mølla.

Spørsmål?

Ta kontakt med oss på [email protected] eller ring oss på: 51329700

BILLETTER KAN DU KJØPER HER!